Ce afaceri are Carla’s Dreams. Cântărețul nu face bani doar din muzică: „De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar”

Carlas Dreams e originar din Republica Moldova. Cântărețul e celebru în România, aici a cunoscut celebritatea alături de INNA. Acum, invitat în podcastul lui Mihai Morar, el a făcut o serie de dezvăluiri despre viața lui personală.

Sergiu, cunoscut publicului larg drept Carlas Dreams, a fost invitatul celei mai recente ediții „Fain și simplu' a lui Mihai Morar.

Spre surprinderea tuturor, el a mărturisit că nu face bani doar din muzică. Printre altele, are un atelier de tablă la Bistrița, în Transilvania, scrie Libertatea.

„Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill… Nu vreau să vorbesc despre asta. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar', a explicat artistul.

carla-s-dreams-bani-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, el a mai împărtășit din principiile lui de viață. „În viață, nu trebuie să fie ușor! Altfel, trăiești degeaba. E nevoie de zbatere, de esența omului. Suntem crescuți în vremuri ușoare, iar acestea nasc oameni slabi. Oamenii slabi nasc vremuri grele. Vremurile grele cresc oameni puternici, care fac vremuri ușoare și tot așa, este un ciclu. Suntem la sfârșitul celei de-a treia. Toate imperiile, toate culturile, au căzut așa. Dar nu suntem proști, suntem adaptabili'.

„Viața nu e gustoasă când nu e grea! Sunt două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu! Vrei să trăiești degeaba, plutește, domne, și fă ce vrei! Dar mie îmi pare o pierdere.', a mai adăugat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete