Ce afacere are Laurențiu Duță de la 3 Sud Est! S-a zvonit că are hotel de lux la Mamaia, dar nu e adevărat

Laurențiu Duță, celebrul membru al trupei 3 Sud Est, a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Artistul a primit întrebări atât din viața profesională, cât și din carieră. Așa s-a aflat ce afacere de familie are artistul la malul mării.

Întrebat dacă ploua cu bani pe scenă la concertele 3 Sud Est sau în studiourile în care înregistrau, totul în contextul în care despre averea lui s-au mai scris multe, iar printre bunurile atribuite a fost și un hotel din Mamaia, Laurențiu Duță a explicat totul.

Nu are un hotel de lux la Mamaia, ci un teren. „Trebuie să rectific ceva. Nu este vorba de un hotel. Nu dețin un hotel, e o informație falsă. Am un teren în Năvodari, intenționez pe viitor să construiesc ceva, dar nici măcar fundația nu am început-o, deci nu există. Avem un restaurant al familiei noastre în Năvodari. Ce ține de sumă e o informație mai veche, între timp prețul a mai crescut. Nu vreau să spun sume', a declarat ea, conform wowbiz.ro.

laurentiu-duta-afacere-pe-litoral-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cât despre banii pe care i-a câștigat trupa 3 Sud Est, Laurențiu Duță a spus că el și colegii lui, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, nu sunt milionari. „Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat milioane. Poate, nu știu, într-o carieră întreagă. Nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari poate în cei 20 și de ani adunat cu case, dar nu suntem milionari. Niciunul nu are un milion de euro strânși.

Poate, nu știu, dacă vindem tot și mai și strângem ceva în următorii ani. Noi nu am fost nici o trupă răsfățată să avem show-uri de televiziune, să fim preferații companiilor mari în spoturi publicitare. Am auzit povești de artiști care au câștigat sume fabuloase, dar nu e cazul nostru. Noi am câștigat tot timpul din concerte și din YouTube, acum mai nou. Nu suntem acei prințișori preferați de companiile mari care câștigă sute de mii de euro din spoturi publicitare. Niciodată nu am fost și nu suntem', a mărturisit Laurențiu Duță la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete