Ce a spus la TV Iulia Pârlea, prezentatoarea de la Meteo, despre Alex Pițurcă, iubitul Cristinei Ich: „E imatur și neasumat”

Iulia Pârlea e noua prezentatoare a rubricii Meteo, de la Pro TV. Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre foștii ei iubiți.

În cadrul rubricii sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Pârlea a dezvăluit fără vreo reținere care sunt, din punctul său de vedere, cele mai mari defecte ale fostului său partener. Ea s-a iubit cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă și actualul iubit al Cristinei Ich.

„Neasumat, are cam multe vicii și imatur, asta le include pe toate. Am fost împreună aproape trei ani', a spus Iulia Pârlea, conform Fanatik.

Ea a mai adăugat despre Alex Pițurcă că a fost singurul bărbat din viața sa care a mințit-o „ca la meteo', în timp ce lui Iulian Moga nu a avut ce să-i reproșeze. Relația ei cu fratele lui Marius Moga s-a încheiat pentru amândoi erau imaturi. „Eram copii și pentru că nu era momentul potrivit, asta s-a întâmplat', a afirmat Iulia Pârlea.

iulia-parlea-prezentatoare-pro-tv-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Referitor la regrete, ea a spus că nu are niciunul. „Chiar nu știu ce să răspund la întrebarea asta, nu am avut așa ceva. Nu regret nicio relație pe care am avut-o, aventuri nu am avut. Relațiile nu le regret pentru că toate m-au adus în punctul ăsta.

(…) Sunt singură pentru că m-am axat pe muncă și am încercat să-mi revin. Am suferit atunci, după relația cu Alex Pițurcă, dar nu a fost o suferință din…nu are rost să intrăm în detalii. Este bine că s-a întâmplat așa. S-a acoperit rana, s-a închis', a mărturisit Iulia Pârlea.

Iulia Pârlea a mai surprins în emisiune când a susținut că nu ar accepta niciodată să pozeze goală, indiferent de suma de bani care i s-ar oferi. „Nici pentru 10 milioane de euro. Nu, mi s-a propus când am apărut și am refuzat. Dacă nu am vrut atunci, când aveam 22 de ani, acum nu mă mai convinge nimeni. Mă gândeam, când o să-mi fac o familie și o să am băiețel și o să meargă la școală…', a încheiat Iulia Pârlea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete