Ce a spus Ioana Ginghină despre Alexandru Papadopol la TV: „Trebuie să dau și niște explicații”

Ioana Ginghină a vorbit despre Alexandru Papadopol, fostul ei soț, în emisiunea „La Măruță'. Ce a spus despre actorul cu care are o fetiță.

În ediția de vineri, 20 ianuarie, Ioana Ginghină a fost invitată în emisiunea „La Măruță', care momentan e prezentată de Adela Popescu, cât timp prezentatorul își revine după operația la picior. Actrița a participat la rubrica „Sosurile iuți'. Regulile jocului sunt foarte simple: invitații trebuie să răspundă unor întrebări incomode, iar dacă nu vor ca bilețelele să fie citite cu voce tare, ei sunt nevoiți să mănânce sos extrem de iute.

Una dintre întrebările primite de actriță a avut legătură și cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. „Zic răspunsul. Alexandru Papadopol. Acum arăt și întrebarea, dar trebuie să dau și niște explicații. Trebuie să răspund, pentru că am și eu om acasă și se întreabă de ce am zis Alexandru Papadopol. Întrebarea e așa: «Dacă ai fi obligată să mergi pe o insulă pustie trei ani și să îți devină partener în toată această perioadă unul dintre următorii, pe cine ai alege? Cove sau Alexandru Papadopol?».

Îmi e și familiar, ne și înțelegem. Cu Cove sunt un pic acum și în clinciuri. Ne-am certat', a zis actrița, potrivit Libertatea.

Ioana Ginghină are parte de mai multe neînțelegeri cu Cove. Din anul 2019, prezentatorul de la Prima TV este managerul Teatrului Ion Creangă din București.

„Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat', a mărturisit actrița în direct.

Ioana-Ginghina-PRO-TVSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ioana Ginghină se recăsătorește

După divorțul de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale, Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice, bărbatul cu care vrea să se și căsătorească. Cei doi locuiesc în vila de la marginea Bucureștiului, acolo unde a locuit și actorul înainte de despărțire. Ioana Ginghină nu își dorește o nuntă mare, ci vrea să fie un eveniment restrâns.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni', a mai povestit Ioana Ginghină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete