Ce a răspuns Iuliana Marciuc când a fost întrebată dacă a înșelat: „A înșela înseamnă atunci când…”. A confirmat idila cu un afacerist grec

Iuliana Marciuc a surprins cu cele mai recente dezvăluiri făcute despre viața ei personală. Ea a confirmat o idilă cu un afacerist grec, dar a vorbit și despre infidelitate! Acum e partenera oficial a lui Adrian Enache, după ce 10 ani i-a fost amantă.

Iuliana Marciuc este una dintre personalitățile remarcabile ale peisajului media autohton; încă de la primele sale apariții pe micul ecran, aceasta a reușit să transforme un simplu hobby într-o carieră solidă și apreciată, contribuind la modelarea industriei de divertisment din România de după Revoluție.

În prezent, ea are o relație cu cântărețul Adrian Enache, după ce timp de 10 ani de zile au trăit o poveste de iubire interzisă, căci amândoi erau căsătoriți cu alte persoane. Acum, la „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde Iuliana Marciuc a răspuns la mai multe întrebări, au fost scoase la lumină multe detalii din trecutul ei.

„Adrian Enache s-a bucurat întotdeauna de succes printre reprezentantele sexului frumos, lucru confirmat și de dumneavoastră: Mă alintă și îmi zice păpușă, dar așa le spune tuturor. Pe de altă parte nu știm dacă atunci când Adrian Enache spunea despre dumneavoastră că sunteți veșnic neliniștită făcea iluzii la presupusa dumneavoastră idilă cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov.

Cert este că despre relația dumneavoastră cu omul de afaceri grec, Mihalis, Adrian Enache a spus așa: Când m-a înșelat Iuliana, am luat-o ca atare. Prin ziare apărea împreună cu un grec, și eu la ora aia o sunam și îi cântam muzică grecească. Urmează întrebarea. De câte ori ați înșelat?', a spus Denisei Rifai.

iuliana-marciuc-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„A înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție'

Iuliana Marciuc a răspuns: „Multe rectificări am în ceea ce ai citat tu. Sper să rețin totul. Cu Ioan Neculaie am avut o relație foarte frumoasă și o mai avem în continuare de prietenie datorată prezenței mele la Cerbul de Aur mai mulți ani la rând, la început în calitate de prezentator, apoi de realizator. (…)

Apoi cu omul de afaceri grec, a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz ea nu s-a finalizat așa cum a relatat presa. Da, e adevărat că Adrian continua să îmi cânte. Mi-am adus aminte ce nu e adevărat, treaba cu păpușă, el nu m-a alintat niciodată așa, nu știu de unde e scoasă treaba asta. (…) A fost o scurtă perioadă de timp cu muzica grecească pe care o cânta, dar și acum continuă să cânte'.

Întrebată ulterior de Denise Rifai despre ce înseamnă a înșela, Iuliana Marciuc a declarat că din punctul ei de vedere, „a înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete