Ce a pățit Puya la un concert: „Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”. Momentul a devenit viral

Puya e în centrul atenției după ce a devenit viral pe rețelele de socializare cu o scenă surprinsă chiar la unul dintre concertele lui. Soția a fost de față!

Puya a susținut recent într-un club un concert. Mulți spectatori a avut în public, printre care și multe domnișoare. Una dintre ele s-a remarcat, căci a urcat pe scenă și a început să danseze. Artistul nu a acceptat și a oprit concertul.

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare', i-a spus Puya tinerei.

puya-concert-intrerupt-domnisoara-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Domnișoara îmbrăcată în alb s-a dat jos de pe scenă, rușinată de întreg momentul. Fanii lui Puya l-au felicitat pentru atitudine, pentru devotamentul față de soția lui, Melinda.

VEZI AICI VIDEO cu momentul de la concert!

De ce Puya a vrut să se retragă din muzică

Invitat în emisiunea online „Duet’ cu Alexandra Ungureanu, Puya a recunoscut că a existat un moment în care a vrut să încheie totul. Este vorba despre perioada în care colegul lui de trupă, Sișu, era arestat frecvent și ajungea să rămână singur în fața publicului, scrie wowbiz.ro.

„Am vrut, da. Mai ales după intrările lui Sișu pe la pușcărie așa, foarte dese, lumea avea impresia că mie îmi mergea foarte roz și că datorită faptului că el apărea la televizor, eu aveam foarte multe spectacole.

Din contră, eu nu aveam niciun spectacol, tocmai că lumea credea că o să venim pe acolo, ne tragem în venă și nu mai cântăm și doi zicea unde e celălalt. Eram deja un cuplu destul de clădit, nu-și imagina nimeni pe mine solo. Foarte târziu m-am apucat eu de o carieră solo.', a mărturisit Puya.

Artistul a mai povestit că a vrut să devină antreprenor, dar nu a avut succes cu afacerea lui cu vinuri. „Am așa ceva, da. Adică, e nevoie de mult mai multă dedicare. Eu mă ocup cu muzica, nu cu vândutul de vin, dar cine știe. Până când o să îl descopere lumea…Eu nu am pus mâna pe struguri. Am fost la Urlați, acolo unde se face vinul, am vorbit cu enologul de acolo, gustam mai multe soiuri, la un moment dat mergeam săptămânal să gust., până când am decis, a durat ceva și am rămas prieteni.

Chiar am învățat foarte multe despre vin și despre problemele producătorilor de vin din România și tot așa. Nu e chiar un business, dar eu tot timpul când m-am apucat de ceva care nu era în domeniul muzical, tot timpul am dat greș. Nu știu să fac altceva. Asta fac de la 16 ani. Într-adevăr, aș putea să fac mai multe, să dezvolt business-uri, pe lângă muzică, numai că tot timpul e nevoie de timp. Dacă unii vor să fie milionari, n-au decât. Viața se măsoară în timp, nu în bani.', a declarat Puya.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete