Câți bani luau cei trei cântăreți de la 3 Sud Est la începutul carierei. „Nu am devenit faimoși peste noapte”

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, cei trei membri ai trupei „3 Sud Est', au fost invitați în podcastul „Acasă la Măruță', unde au făcut dezvăluiri de la începutul carierei lor. Nu câștigau prea mulți bani când au început să cânte împreună.

Cătălin Măruță a fost curios să afle cum cei trei cântăreți care acum sunt cunoscuți în toată țara, au susținut sute de spectacole, au ajuns la un asemenea succes. La început nici nu primeau mulți bani atunci când cântau.

„Noi am urcat niste trepte, niste etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte. Câștigam 200 de lei pe atunci, la concerte, și îi împărțeam la trei.', au declarat cei trei în podcastul de pe Youtube.

3-sud-est-bani-la-inceput-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Se știe că cei trei au mers pentru prima dată într-un studio de înregistrări, iar un producător i-a sfătuit să formeze o trupă. Așa a apărut și prima lor melodie, „Ai plecat', care a devenit la scurtă vreme și un hit. Fiind ulterior invitați la radio pentru a-și promova piesa, cei trei nici măcar nu aveau un nume pentru formația lor. Au fost prezentați, la început, drept TFN ( Trupa Fără Nume), scrie click.ro.

„Pe drum, înapoi spre casă, am zis să ne gândim la un nume. Și dintr-un joc de cuvinte a apărut numele. A venit unul cu idee, altul cu alta idee și așa a apărut 3 Sud Est.', au mai explicat artiștii.

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – 'Emoții'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete