Câți bani le dădea Anamaria Prodan copiilor săi. Lecția învățată de Sarah, fiica impresarei: „Mă întrebam de ce eu nu aveam”

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu. Impresara nu le-a dat mulți bani pe mână copiilor ei, ci i-a învățat să fie responsabili și să muncească pentru ceea ce își doresc.

Anamaria Prodan este mândră de cei trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr, însă despre fiica mijlocie spune că îi este copia fidelă.

Într-un interviu recent acordat pentru podcastul impresarei, fiica acesteia, Sarah Dumitrescu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre suma de bani primită de-a lungul timpului de la mama sa. Deși pe plan sentimental nu a fost mereu bine, Anamaria Prodan se poate lăuda cu o carieră profesională de excepție și cu trei copii minunați care îi sunt sprijin necondiționat.

În timpul discuției desfășurate în cadrul interviului, Anamaria și Sarah au abordat subiectul sumelor de bani pe care tânăra le-a primit de la mama sa în perioada copilăriei. Este binecunoscut faptul că a fi copil al unei vedete aduce cu sine atât beneficii, cât și provocări, iar Sarah Dumitrescu a oferit o perspectivă sinceră asupra acestei experiențe.

„Mereu când mă întâlnește o persoană nouă mă întreabă «și, mama ta ți-a dat mulți bani de-a lungul timpului». Eu le zic mereu că nu primeam mulți bani să ies sau să plec în vacanțe singură. Un copil nu înțelege valoarea banului atunci și nu ne aruncai banii. Noi mereu am avut bani controlați, am avut carduri unde mama ne punea bani. Mereu îmi trimiteai 200-300 de dolari și mereu îmi rămâneau bani. Veneau copii din China cu mulți bani, în conturi aveau 3.000 – 4.000 de dolari și mă întrebam de ce eu nu aveam, cu toate că mama mea avea', a spus Sarah Dumitrescu, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan și Sarah 1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 16)

„Niciodată nu am vrut să îmi canalizez copii spre sporturi'

Cu toate că Anamaria Prodan nu i-a impus niciodată fiicei sale să urmeze un anumit sport, talentul moștenit de la tatăl său a contribuit semnificativ la construirea unei cariere de succes. Declarațiile sincere ale fiicei impresarei oferă o imagine mai apropiată de viața privată a celebrei familii.

„Niciodată nu am vrut să îmi canalizez copii spre sporturi sau să facă lucruri care să ne facă nouă plăcere, cu toate că fostului meu soț i-ar fi plăcut ca fata lui să îi calce pe urme. Pentru mine a fost o bucurie pentru că ea de mică a fost înaltă, foarte frumoasă, construită atletic, diferită față de alți copii și am înțeles repede că într-adevăr baschetul este ceea ce i se potrivește, sau la volei mă gândeam atunci', a spus Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete