Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună: „Îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani poate câștiga într-o lună. Veniturile vedetei variază în funcție de contractele pe care le are.

Bianca Drăgușanu a făcut o investiție considerabilă achiziționând un apartament în Dubai, însă nu l-a văzut încă. Vedeta intenționează să călătorească în Emiratele Arabe Unite în curând pentru a vedea locuința pe care a cumpărat-o. Cu toate acestea, nu este sigură dacă va lua decizia de a se muta din țară.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bianca a declarat că a investit mulți bani în apartamentul din Dubai și că este nerăbdătoare să-și vadă achiziția. Aceasta a menționat că va vizita Emiratele Arabe Unite după ce fiica sa, Sofia, își va începe școala și când se vor aranja lucrurile.

„Ideea e că în toți anii ăștia am fost în toate locurile. Nu neapărat că îmi lipsește să plec, dar cu siguranță se va întâmpla asta în scurt timp, după ce începe Sofia școala și se aranjează cumva lucrurile o să plec. Mă duc să îmi văd apartamentul din Dubai, că am apartament și nici nu l-am văzut și e gata. Am investit mulți bani acolo și mă duc să văd pe ce am dat banii', a mărturisit Bianca pentru Antena Stars.

În ceea ce privește cariera sa în televiziune, Bianca a decis să se retragă momentan de pe micul ecran. Aceasta a explicat că uneori este necesar să te retragi pentru a reveni în forță sau să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile.

„Pur și simplu, câteodată mai e nevoie să te retragi, ca să poți să revii în forță. Sau pur și simplu câteodată obosești și îți dorești să iei o pauză de tot ce s-a întâmplat sau ce se întâmplă. Și atunci te retragi frumos, te odihnești, îți recapeți puterile și apoi mergi mai departe.'

Într-un interviu pentru cancan.ro, Bianca Drăgușanu a mărturisit că este mulțumită de veniturile sale. Vedeta a menționat că nu are datorii și că nu s-a împrumutat niciodată de la nimeni. Ea este independentă din punct de vedere financiar și se ocupă singură de întreținerea și creșterea fiicei sale.

„În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul.'

Deși nu a oferit detalii exacte despre câștigurile sale, Bianca a confirmat că există luni în care câștigă peste 10.000 de euro. Aceasta a subliniat că cifrele sunt irelevante și că veniturile sale variază în funcție de contractele pe care le obține. „Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 €'.

bianca-dragusanu-fara-emisiune-la-tv-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de august a revistei Avantaje

Am creat un număr special pentru toți cei care adoră să citească pe sezlong, la plajă, să răsfoiască o revistă cu informații de calitate dimineața la cafea sau să descopere cu satisfacție, ultimele cercetări medicale, sfaturi bazate pe zeci de studii ale specialiștilor nutriționiști, psihoterapeuți, traineri și beauty experts.

DOSAR SPECIAL – Istoria costumului de baie pentru femei este fascinantă și reflectă schimbările culturale, sociale și de modă de-a lungul timpului.

INTERVIURI

– Zeruya Shalev este una dintre cele mai cunoscute scriitoare israeliene, romanele ei fiind traduse în peste 27 de limbi. Un om care se apropie de cuvinte ca de un miracol a început prin a scrie poezie și abia apoi s-a îndreptat către proză. Cred că frazele ei delicate, ilustrând adesea momente de introspecție, încă păstrează suflul versurilor, printr-o aplecare spre metaforă, spre cuvintele care se așază unul lângă altul ca într-un șirag fragil. Excepție nu face nici romanul „Destin' (Humanitas Fiction, 2023), cea mai recentă carte a autoarei.

– Cu 13 cărți la activ, Corina Ozon nu este doar o scriitoare prolifică, ci și una foarte versatilă, căreia-i place să surprindă, indiferent de genul pe care-l abordează. Publicat recent la editura Trei, romanul „Cineva în orașul ăsta te iubește' e considerat de scriitorul Liviu Surugiu „un roman-fenomen, cum nu s-a mai scris' la noi, comparat cu celebrul serial „Dosarele X' și este o poveste care îmbină cu succes suspansul, misterul și iubirea.

SĂNĂTATE

– „Peste 90% dintre cancerele de col uterin sunt determinate de o infecție cu o tulpină HPV de risc înalt'

– Obsesiile alimentare: este o linie foarte fină între a fi preocupată să mănânci sănătos și a face din asta o fixație. Cum știi când ai depășit granița?

Află mai multe din ediția print Avantaje august: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete