Câți bani ar fi primit Andreea Raicu dacă ar fi acceptat să pozeze în Playboy. „Acesta e suma care mi s-a oferit”

Multe vedete din România au acceptat să pozeze în revista Playboy. Printre acestea se numără și Andreea Antonescu, Ruby, Loredana Groza și altele. Și Andreea Raicu a fost ofertată, dar ea nu a acceptat.

Andreea RaicuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Raicu a recunoscut cu ce sumă fabuloasă a fost ofertată să pozeze în Playboy. 100.000 de euro ar fi fost banii pe care fosta prezentatoare TV i-ar fi primit dacă accepta să pozeze goală. „100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi', i-a spus Andreea Raicu lui Cătălin Măruță.

Andreea Raicu, afectată de titlurile din ziare

În aceeași emisiune, vedeta a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani a fost foarte afectată  de titlurile din ziare, care nu erau întotdeauna adevărate. „20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost bătută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoască. 

Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Când se scria ceva la ziar era sfânt. Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii. Într-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașină. I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Și așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simțit violată, eram într-un moment intim cu cineva foarte apropiat. I-am dat în judecată, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se păreau bani murdari. Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea', a mărturisit Andreea Raicu în emisiunea de la PRO TV.

Andreea Raicu a fost invitată duminică, 30 aprilie, și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', în cadrul căreia a răspuns celor mai delicate întrebări. Fosta prezentatoare TV a fost întrebată din nou și dacă a fost agresată de Tudor Chirilă, în timpul relației tumultuoase pe care au avut-o. Andreea Raicu a mărturisit că au avut o relație pasională, dar nu a fost niciodată vorba despre agresiune. „într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultoasă. Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată', a spus Andreea Raicu
Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format un cuplu timp de doi, însă relația lor s-a încheiat-o în 2008, fără prea multe explicații. Solistul trupei Vama a scris pe blogul personal, la momentul respectiv: „Este public. Andreea și cu mine am ales să ne despărțim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete