Cătălin Moroșanu, regretul cel mai mare legat de fiica sa, Natalis: „Nu am învățat-o să…”

Cătălin Moroșanu a devenit cunoscut în România datorită performanțelor sale sportive. Dincolo de cariera sa, luptătorul este și un familist convins, iar în cadrul unui interviu online, acesta a oferit câteva detalii despre soția și fiica sa.

Cătălin Moroșanu a fost invitat într-un podcast și a oferit câteva detalii din viața sa de familist. Deși s-a zvonit că el și soția sa ar fi la un pas de divorț, lucrurile sunt departe de adevăr. El s-a mutat la București deoarece are câteva proiecte importante pentru cariera sa, iar Georgiana a rămas în Iași pentru a se ocupa de cabinetul stomatologic pe care îl are. Distanța, pentru ei, reprezintă un motiv în plus să-și consolideze relația.

„Distanța poate că a fost și bună pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul. În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul. Noi, în anii ăștia, nu am avut niciodată sentimental ăsta, de a nu ne suporta.

Eu am fost cu Georgiana într-o vacanță în Thailanda, am stat împreună, nu simțeam că ne deranjăm unul pe altul. Suntem o echipă. Nu eram stresați, ne plăcea compania. Nu plec de la premisa că e nevasta mea și trebuie să mă comport frumos. Vine de la sine. Dacă cineva este destinat să fie în viața ta, mergi până la capăt', a declarat Cătălin Moroșanu.

Catalin-Morosanu-bebeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu toate acestea, fostul concurent al emisiunii „Survivor România' a mărturisit că regretul major pe care îl are din cauza distanței București-Iași este legat de fiica sa, Natalis, în vârstă de 11 ani.

„Singurul meu regret este că nu am stat mai mult lângă fata mea, să văd cum crește, să mă bucur de momentele importante din viața ei. Nu am învățat-o să se lupte! Mie nu-mi plac femeile care se luptă, consider că o femeie trebuie să rămână grațioasă, să fie finuță', a mai spus luptătorul în cadrul interviului moderat de Roxana Nemeș.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete