Cătălin Moroșanu, primele declarații după presupusa despărțire de soție. „Împreună am făcut foarte multe lucruri”

De o bună perioadă de timp s-a speculat că sportivul Cătălin Moroșanu și soția Georgiana sunt la un pas de divorț. Cei doi nu locuiesc împreună, el e la București, iar ea la Iași. Acum, acesta a mămurit ce se întâmplă între ei.

catalin morosanu se muta fara sotie la bucuresti 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cătălin Moroșanu locuiește la București, unde are o academie sportivă. Soția Georgiana e la Iași, deține un cabinet stomatologic. Cu toate acestea, familia lor nu s-a destrămat, nu vor divorța. Sportivul merge acasă ori de câte ori are ocazia, petrece timp cu partenera, dar și cu Natalis, fiica lor.

Pentru gsp.ro, Cătălin Moroșanu a spulberat zvonurile și a declarat că niciodată nu s-a pus problema ca el și soția să se separe. „Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri. Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea «Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă». Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm', a declarat sportivul

 

Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soție

Sportivul se cunoaşte cu partenera sa de viaţă de la vârsta de 17 ani. Cei doi s-au cunoscut pe Internet şi s-au întâlnit ulterior în Iaşi.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul.

Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, Economia și Stomatologia!’, declara Cătălin Moroșanu în 2019.

Cătălin Moroșanu a povestit și cum a cucerit-o pe Georgiana.

„Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm.  Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane’, a mai povestit Cătălin Moroșanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete