Cătălin Măruță, îndrăgostit de o crainică TV: „Îmi place foarte mult de ea şi…”

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV de la noi din țară. De-a lungul anilor, acesta și-a construit o carieră spectaculoasă în televiziune, dar și pe plan personal se poate declara un bărbat mai mult decât împlinit.

Cătălin Măruță și Andra formează împreună cu cei doi copii ai lor una dintre cele mai iubite familii din lumea mondenă a României. Ei au împlinit în vara aceasta 13 ani de căsnicie și deși se spune că 13 este un număr cu ghinion, ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Ei bine, înainte de a începe relația cu faimoasa cântăreață, Cătălin Măruță s-a iubit cu Iulia Ioanițoaia. Ea era producătorul emisiunii „Tonomatul de pe 2', de la TVR. Ulterior, cei doi au ales să se despartă, însă fiica lui Ovidiu Ioanițoaia nu a fost marea iubire a prezentatorului TV.

Măruță a fost îndrăgostit de o fostă crainică TV, Cristiana Bota, care era mama unui bun prieten al soțului Andrei.

„Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota. Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: cum, tu eşti îndrăgostit de mama?', a declarat, amuzat, Măruță acum multă vreme.

Andra avea doar 19 ani când a început o relație cu Cătălin Măruță. Cei doi au devenit o familie în anul 2008. Rutina nu a reușit în acești ani să-și facă prezența la ei și de fiecare dată când apar împreună dovedesc că au un replicile la ei și tratează situațiile din viața lor cu mult umor și voie bună. În urmă cu ceva timp, Andra a declarat la Pro FM care este cel mai mare defect al lui Măruță.

„Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!', a spus artista acum ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete