Cătălin Dobrescu, adevărul despre despărțirea de Oana Radu. Declarația făcut de soțul artistei

Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, a pus punct zvonurilor despre despărțirea de artistă. Antrenorul de fitness a făcut un anunț pe rețelele de socializare.

În urma recentelor zvonuri care circulau în mediul online și care sugerau o posibilă despărțire între Oana Radu și soțul său, Cătălin Dobrescu, acesta din urmă a luat atitudine și a infirmat speculațiile printr-un mesaj emoționant postat pe contul său de TikTok.

În ultimele săptămâni, fanii artistei au fost martorii unor semne care au alimentat suspiciunile despre o posibilă ruptură, precum lansarea unei melodii de despărțire de către Oana Radu, unfollow-ul reciproc pe platforma Instagram și absența verighetei de la degetul artistei. Mai mult, numeroase fotografii ale cuplului dispăruseră de pe rețelele de socializare ale Oanei Radu.

Cu toate acestea, Cătălin Dobrescu a decis să pună capăt zvonurilor și speculațiilor prin intermediul unei postări emoționante pe TikTok. În videoclip, el a prezentat imagini cu Oana Radu și a făcut declarații de dragoste sincere.

„Prea mult o iubesc pe femeia asta. Chiar dacă de multe ori nu arăt, prea mult te iubesc!', a transmis Cătălin Dobrescu.

Fanii au pus multe întrebări, iar soțul Oanei Radu a precizat că nu s-au despărțit. „Mă bucur că nu v-ați despărțit', „Cei care sunt făcuți unul pentru celălalt vor găsi mereu o cale de a rămâne împreună', au fost câteva dintre comentariile de pe Tik Tok.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 17)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete