Cătălin Cazacu plânge acum după Ramona Olaru. Regretă despărțirea de vedeta de la Antena 1

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni, iar acum prezentatorul de la Antena Stars regretă separarea de asistent TV. Amenajaseră împreună apartamentul lui.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație timp de aproximativ doi ani, însă au decis să se despartă în urmă cu trei luni, după mai multe împăcări și despărțiri. Acum, prezentatorul de la Antena Stars plânge după fosta iubită și regretă separarea. Cei doi au amenajat apartamentul campionului la motociclism pentru o viață de familie.

„Eu am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan, verzi, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o „insulă' mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede eu pe bijuterii „sparg'. Cu cât îți spun, cu atât simt durerea mai mare. E ca la preot: te duci, te spovedești și apoi speri că îți trece. Dar ca să completăm, să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu să îți zic nuanța, dar oricum e o nuanță din asta de-a voastră, că bărbații dacă știu mai mult de trei culori nu este ok', a povestit Cazacu pentru EGO.ro, completând că mai deschide ușa de la camera special amenaajată pentru Ramona și o privește cu nostalgie.

„Este gata. Îl țin închis. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe'.

Cătălin Cazacu recunoaște că regretă despărțirea de Ramona Olaru și și-ar fi dorit să nu se despartă. Prezentatorul de la Antena Stars se cuplase cu Elisa, o reporteriță de la Xtra Night Show.

„Eu acum în interiorul meu plâng. Exact cum spuneai, era un apartament de burlac. Exact asta era partea bună a apartamentului. Asta era ce avea apartamentul mai bun. Deci era un apartament care avea led-uri roșii, scaun de masaj, perne imense de stat când mă jucam pe TV, aveam mașină de făcut popcorn. Deci era o sală de cinematograf, cu sală de masaj, cu un spa, cu ce voiai, tu, cu tot, și cu o cameră de oaspeți', a mai declarat ușor dezamăgit sportivul.

Ramona Olaru și Cătălin CazacuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cătălin Cazacu susține că este singur

Într-un interviu pentru ego.ro, Cătălin Cazacu nega că are o relație, nu a recunoscut noua lui poveste de iubire. „Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus', a spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete