Cătălin Botezatu susține că are doi copii, dar nu îi ajută financiar: „Seamănă leit cu mine”

Cătălin Botezatu a dezvăluit în emisiunea Cristinei Șișcanu că are doi copii. Celebrul designer susține că cei doi băieți îi seamănă leit.

Invitat în emisiunea „După faptă și răsplată', prezentată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, Cătălin Botezatu a mărturisit că are doi copii, ambii băieți. Celebrul designer a spus de ce nu vrea să-i ajute financiar pe aceștia.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea', a spus Cătălin Botezatu.

Celebrul designer spunea că nu vrea să își expună copii, pentru că ei nu își doresc acest lucru. „Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos', declara Cătălin Botezatu în trecut, pentru VIVA!.

catalin-botezatu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cătălin Botezatu a adoptat un copil la distanță

Vedeta a adoptat un copil la distanță în urmă cu mai mulți ani. Cătălin Botezatu a continuat să aibă grijă de el și după ce acesta a împlinit 18 ani.

„De-a lungul timpului, au venit la mine părinți, tați sau mame cu tot felul de copii și asta cu televiziuni și au susținut tot la televiziuni concurente că acești copii sunt ai mei. Da, am fost un fluturaș în tinerețe și e posibil să am mulți copii. Ceea ce este adevărat e că am adoptat un copil la distanță de care m-am ocupat mulți ani și pe care l-am văzut mulți, mulți ani.

Deal-ul a fost să îi trimit o sumă de bani până la 18 ani. A împlinit acești ani, bineînțeles îi trimit în continuare bani, deja are o viață a lui. E tot un băiat. Mai departe sunt lucruri în viața mea pe care am hotărât să nu le mai discut. Aș face rău atât persoanelor în cauză și familiilor lor. Sunt subiecte sensibile care au fost dezbătute de presă într-un mod desuet, eronat, deformat', a precizat Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete