Cătălin Botezatu, locuința în care a stat cu Bianca Drăgușanu transformată în muzeu: „Am făcut-o așa, într-un stil”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, dar și peste hotare. Acesta călătorește foarte des și deși are foarte multe proprietăți în țară, petrece foarte mult timp stând în chirie.

Cătălin Botezatu este atras de tot ce înseamnă lux și lucruri scumpe. Printre obiectele sale de valoare, acesta se bucură și de un număr impresionant de proprietăți. Recent, designerul a declarat într-un interviu că are case în care nu locuiește nimeni, însă îi este greu să le vândă pentru că au o valoare sentimentală fiecare dintre ele.

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau', a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Pentru că are numeroase proiecte atât în țară, cât și peste hotare, designerul alege să locuiască în case închiriate. Multe proprietăți le-a tranformat în depozite, ba chiar le-a dat și câte un nume.

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap' pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu' pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu' rămâne fără replică.

Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca (nr. Bianca Drăgușanu) și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului (nr. șoseaua Nordului)', a mai declarat designerul pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete