Cătălin Botezatu, dezvăluiri suprinzătoare despre operațiile estetice pe care le are

Cătălin Botezatu, dezvăluiri suprinzătoare despre operațiile estetice pe care le are

Cătălin Botezatu este unul dintre cele mai cunoscute și respectate nume din România. Dacă lumea crede că viața lui este perfectă, ei bine, se înșeală. Cunoscutul designer vestimentar a avut de-a lungul timpului numeroase probleme de sănătate din cauza stresului interminabil și a muncii pe care o depune din greu.

A trecut peste acea perioadă grea și a decis să își dedice mai mult timp. Motiv pentru care Cătălin Botezatu are foarte mare grijă la aspectul său fizic și face numeroase tratamente pentru a arăta cât mai bine.

De curând, designerul a fost invitat într-un podcast în care a recunoscut că a apelat și la ajutorul unui medic pentru o îmbunătățire a aspectului său fizic. El a dezvăluit că a făcut un implant de păr.

Implantul de păr este o intervenție la modă printre vedete și nu este deloc costisitoare pentru acestea sau foarte dureroasă. Bărbații sunt cei care se confruntă cu apolecia mai mult decât femeile. Înainte de mulți alții, Cătălin Botezatu a declarat că a apelat la acest timp de intervenție, însă nu în totalitate, deoarece ar fi trebuit să se tundă la zero și îi este frică de cum va arăta.

„Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă', a povestit Cătălin Botezatu.

Referitor la alte modificări, de exemplu la nivelul feței, designerul a mărturisit că nu are nici o îmbunătățire, el considerând că ridurile de expresie și „părul argintiu' sunt atuurile principale ale unui bărbat trecut de o anumită vârstă.

„La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy, sunt cărunt, am riduri de expresie', a mai spus Botezatu.

Cariera în modă a lui Cătălin Botezatu a început acum mai bine de 35 de ani. El a făcut parte din echipa casei de modă Venus a regretatei creatoare de modă Zina Dumitrescu. În anul 1985, Botezatu a primit titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa', la Frankfurt.

L-a avut ca mentor pe Gianni Versace, urmând cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar amprenta acestuia s-a văzut în creațiile sale ani mai târziu. Imediat după întoarcerea în România, Cătălin Botezatu a ocupat funcția de director de stil al casei de modă Europa din București, și ulterior a avut propria casă de modă, numită Delphi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete