Cătălin Botezatu, cuvinte frumoase despre cele mai importante 5 femei din viața lui

Cu fiecare apariție a sa, Cătălin Botezatu stârnește controverse. Pe cât de detaliat acceptă să povestească despre momente importante din viața lui, preferă și să păstreze misterul asupra altor evenimente, lăsând astfel loc pentru interpretări.

Cătălin Botezatu este un personaj. Se consideră un „bărbat special, șarmant și care multe de oferit oricui, fie și cap încoronat', după cum însuși mărturisește. Îi place să se joace cu vorbele, atunci când dă un interviu, și să lase o umbră de mister asupra vieții sale.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, Cătălin Botezatu a acceptat să vorbească despre câteva dintre femeile care i-au marcat existența.

„Aș fi fost un bărbat lipsit de maniere'

Provine dintr-o familie înstărită din Alexandria, iar copilăria i-a fost marcat de prezența celor 4 mătuși, alături de care a și locuit. „Emilia era profesoară și m-a învățat să citesc. La mătușa Stela în cameră ascultam muzică simfonică  – Chopin mi se pare cea mai romantică muzică din lume, iar la 6-7 ani eram absolut în stare să recunosc orice melodie. Mătușa Nina mi-a dezvoltat pasiunea pentru teatru, mă ducea la spectacole și, o dată pe săptămână, puneam în scenă diverse povești. Și mai era mătușa Florența, care lucra la o agenție de turism. La ea în cameră mă ascundeam când făceam ceva rău', a povestit Cătălin Botezatu într-un alt interviu.

Cum i-a influențat contextul acesta personalitatea? „Probabil că (n.r. – în lipsa lor) aș fi fost un bărbat lipsit de maniere, lipsit de o educație pe care am agreat-o încă de copil, de la naștere, aș putea spune (…). Le datorez toată această educație mătușilor mele și, nu în ultimul rând, mamei mele care mi-a oferit cea mai spartană educație ever. La momentul acela, nu o înțelegeam, și n-am înțeles, acum nu-mi rămâne decât să-i mulțumesc!', a spus acesta.

„Dacă nu aș fi trăit alături de aceste femei minunate, nu aș fi fost bărbatul care tinde spre perfecțiune din toate punctele de vedere în acest moment', a concluzionat Cătălin Botezatu.

Citește și: Cum arată tatăl campioanei Emma Răducanu?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete