Cât de inteligentă e fetița Danielei Gyorfi la aproape 12 ani: „Învață japoneză și coreeană singură”

Daniela Gyorfi are de mulți ani o relație cu George Tal. Rodul poveștii lor de iubire e Maria, fetița lor. Aceasta are aproape 12 ani, e clasa a V-a și merge la o școală din Corbeanca. Mama ei o laudă și spune că are numai note bune la școală, că învață bine și că e foarte isteață.

„Merge și la olimpiadă, la istorie. Are numai 10, rar ia o notă mai mică. I-am și insuflat chestia că dacă de acum pierde șirul lecțiilor și nu înțelege și nu spune îi va fi foarte greu', a explicat Daniela Györfi pentru playtech.ro.

Maria spune că viitor vrea să devină translator, așa că învață de pe acum japoneză și coreeană. Astfel, mama ei se gândește să o ducă la un liceu privat.

„Îi plac coreeana și japoneza, le învață singură, acum zice că vrea să fie translator. Aș da-o la un liceu particular, de limbi străine. Nu o ajut la lecții, ea și le face', a mai adăugat cântăreața.

Fetița Danielei Gyorfi are aproape 12 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Daniela Gyorfi nu își dorește ca fiica să calce pe urmele ei

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', Daniela Gyorfi a vorbit despre fiica ei și a spus că nu își dorește o carieră în showbiz pentru ea. „Eu mă alint că sunt o mamă comunistă. Cu tehnologia asta, e altceva, față de ceea ce am trăit noi. Maria trebuie să aibă o educație bună și să aibă principii de viață sănătoase. Vreau să fie o femeie cu o meserie, să fie independentă, să aibă prieteni, ceea ce la mine a fost un minus, pentru că eu am fost trădată de prieteni. Ce meserie aș vrea să aibă fiica mea? Să nu aibă de-a face cu showbizul. Ea învață coreeană acum! Vreau să facă o meserie care s-o împlinească, să nu fie tristă. De ce nu vreau în showbiz? Nu este ceva sigur, de perspectivă, din punctul meu de vedere.

Eu știu realitatea. Uite, Maria învață coreeană, poate deveni ceva în IT, în traduceri. Eu am trăit prin multe lucruri și știu ce înseamnă showbizul', a declarat Daniela Györfi la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete