Cât costă o zi de tratament în centrul de recuperare unde este Mioara Roman?

De câțiva ani, Mioara Roman a întâmpinat o mulțime de probleme de sănătate. Fiica acesteia, Oana Roman, s-a ocupat îndeaproape de îngrijirea sa, cele două locuind împreună. Cu trecerea timpului, starea mamei sale s-a înrăutățit și a avut nevoie de îngrijire medicală permanentă.

Mioara Roman a fost dusă la un centru de îngrijire extrem de luxos, iar fiica sa a declarat în nenumărate rânduri că este foarte mulțumită de serviciile oferite. Mai mult decât atât, deși mulți au criticat-o pentru alegerea sa, vedeta merge des la mama sa și o vizitează.

În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Petre Roman a suferit o intervenție chirurgicală la șold, motiv pentru care, imediat după externare a primit ca recomandare efectuarea unor ședințe de kinetoterapie.

„A căzut și a făcut o fractură de femur, care a necesitat o operație de protezare de șold, iar pentru o persoană de 82 de ani nu este o intervenție simplă. Norocul nostru a fost că mama a nimerit la un doctor extraodinar de bun, la Spitalul Elias.

Grija era cum o să treacă peste operație și apoi cum va fi recuperarea. Sunt 3 săptămâni de când s-a operat, după operație s-a recuperat bine, nu a avut probleme deloc, au externat-o destul de repede pentru că era ok', a declarat Oana Roman în urmă cu câteva săptămâni pentru Spynews.ro.

Ulterior, vedeta a ales pentru mama sa un centru nou deschis, luxos și acesta, cu numeroase servicii medicale de care are nevoie doamna Mioara Roman, dar și servicii estetice.

Fiind o fire extrem de transparentă, Oana împărtășește cu comunitatea sa de pe Instagram toate detaliile legate de mama sa și îngrijirea de care are parte. Unul dintre fani a întrebat-o într-o sesiune de „Q&A' cât plătește pentru tratamentul celei care i-a dat viață.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare.' a scris Oana Roman pe contul său personal de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete