Carmen Brumă, suferință cumplită din cauza kilogramelor în plus: „Am făcut nenumărate prostii”

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul datorită numeroaselor sale apariții online, dar și televizate în care militează pentru un stil de viață sănătos. Ceea ce foarte puțini oameni știu este că partenera lui Mircea Badea s-a confruntat cu kilogramele în plus în adolescență și nu reușea sub nici o formă să scape de ele.

Carmen Brumă arată spectaculos la cei 45 de ani ai săi, iar acest lucru se datorează unui stil de viață echilibrat, cu mult sport și alimentație sănătoasă. Cu toate acestea, modul de viață de acum nu a fost dintotdeauna. Astfel că, într-un podcast cu Ilinca Vandici, Carmen Brumă a dezvăluit prin ce greutăți a trecut atunci când s-a mutat cu familia la Moscova. Avea doar 16 ani și depresia părea că își face simțită.

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40. Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbirie, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta. Am încercat toate prostiile.

Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia. Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă încât atunci când ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi tâșneau automat lacrimi din ochi', a dezvăluit Carmen Brumă Ilincăi Vandici.

Din disperare, partenera de viață a lui Mircea Badea a apelat la o măsură extrem de severă pentru a depăși această problemă care îi măcina sufletul. La o temperatură de minus 35 de grade, aceasta s-a dezbrăcat și a ieșit afară sperând că se va îmbolnăvi. Ideea era ca ea să ajungă pe un pat de spital, cu un regim dur care ar fi ajutat-o să scape de acele kilograme care îi dădeau bătăi de cap.

„După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbracată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță.Din fericire, am reușit să transform trauma într-o chestie pozitivă.

Cumva, toată suferința asta m-a modelat. Eu nu regret deloc, pentru că asta m-a transformat, m-a șlefuit, m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Fără suferința aia nu eram ce sunt acum. Datorită ei, eu am reușit să-mi găsesc pasiunea și să fac ceea ce fac. Simt cumva că asta e menirea mea', a încheiat Carmen Brumă, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete