Carmen Brumă, scoasă de pe post! Vedeta a răbufnit și a explicat totul: „Nu știu ce s-a întâmplat și a cui a fost greșeala”

Carmen Brumă a trecut în urmă cu ani de zile printr-o experiență neașteptată, când a fost scoasă de pe post! Vedeta nu poate uita nici acum respectiva întâmplare, când era prezentatoare de știri!

„Prezentam știri acum foarte mulți ani și la televiziunea la care lucram era o etapă de transformări. Tuturor prezentatorilor ni se făcea o freză nouă, un look nou. Eu aveam un păr voluminos și nu intra părul în cadru, așa că au decis să îmi mai tundă din el și să îmi deschidă părul, iar eu eram brunetă atunci. Eu, având foarte puțin timp la dispoziție pe atunci, pentru că m-am dus între jurnale pentru această schimbare.

Nu știu ce s-a întâmplat și a cui a fost greșeala, oricum era un stilist din străinătate. Cert este că era un roșu Ferrari, era îngrozitor. A fost o problemă, pentru că trebuia să mă întorc la jurnal, trimiteam poze și oamenii se speriau de cum arătam, iar în ziua respectivă nu am mai prezentat eu, m-a înlocuit cineva până când am reușit să fac o culoare rezonabilă. Așa că am avut o perioadă de roșcat în viața mea forțat… Să zicem că perioada aceea a fost extravaganța mea.', a declarat Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

carmen-bruma-scoasa-de-pe-post-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Pentru aceeași sursă, vedeta a vorbit despre look-ul ei, care a fost uneori criticat de fani: „Sigur că mi-aș face o schimbare și mi-am mai făcut de-a lungul timpului cu ajutorul specialiștilor, deși am foarte mult timp de când sunt în formula asta cu părul. Este, cumva, o marcă a mea, este părul meu natural.

Mi se pare că nu sunt foarte multe persoane cu părul creț și simt că mi se potrivește, mai ales că îmi este ușor să îl întrețin așa, fiind natural și destul de rar fac schimbări de aspect, dar îmi place atunci când se întâmplă'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete