Care sunt cele mai populare case de pariuri online

Pariurile online reprezintă o activitate de timp liber care te provoacă să stabilești pronosticuri ale evenimentelor sportive pe o miză reală. Deși rezultatul final este latura cea mai populară, ai la dispoziție numeroase opțiuni de pariere, în funcție de sportul ales. Astfel, la tenis, spre exemplu, poți paria pe rezultatele seturilor, dar și pe numărul de erori sau pe diferența de puncte. La fotbal, opțiunile sunt și mai numeroase, pentru că ai la dispoziție și beturi care vizează anumiți jucători. Casele de pariuri online oferă multe posibilități de pariere, pentru a atrage clienții. În același scop, aleg interfețe intuitive și metode de plată convenabile. Dar care sunt cele mai populare case de pariuri online din România? Descoperă în rândurile care urmează.

Superbet

Superbet nu este apreciată doar de pariori, ci și de profesioniștii din domeniu. Este prima companie românească premiată 3 ani consecutiv la o conferință de gambling central și est-europeană. A obținut premii și pentru suportul acordat pariorilor și jucătorilor secțiunii de cazino. Superbet activează atât în online, cât și în offline, și are un număr de 1200 de agenții. Platforma lor online și aplicația permit peste 380 de opțiuni de pariere și vizionarea a 17.000 de evenimente sportive live anual. Nu este de mirare, așadar, că ascensiunea casei de pariuri Superbet în preferințele pariorilor continuă. 

Betano

Betano este o casă de pariuri online care atrage clienții cu nenumărate opțiuni, unele dintre ele foarte creative, așa cum este, spre exemplu, posibilitatea de a adăuga prieteni. Acest lucru îți permite accesul la pronosticurile lor, astfel că te poți baza pe inspirația lor pentru pariurile tale. Altă opțiune îți permite realizarea unui bilet dintr-un singur meci. Poți astfel profita de analiza detaliată pe care ai făcut-o unei confruntări. Există multe astfel de opțiuni la Betano, ceea ce explică și popularitatea acestei case de pariuri. În plus, poți urmări evenimente sportive live în aplicație sau pe site și plasa beturi pe măsură ce se desfășoară meciul. 

NetBet

NetBet este o casă de pariuri online cu o tradiție de 20 de ani. Faptul că a rezistat atât pe piață și că se află în continuare în topul preferințelor demonstrează profesionalism și atenție față de clienți. La NetBet ai pariuri variate, pe evenimente din toată lumea, pe care poți paria înainte de începere sau live. NetBet este populară și datorită multitudinii de posibilități de plată. Ai 10 moduri prin care poți depune bani în contul deschis pe site. 

Stanleybet

Stanleybet a fost mult timp una dintre cele mai populare case de pariuri cu agenții, însă evoluția tehnologiei a determinat compania să se extindă și în online. Stanleybet are un site intuitiv și cote bune, însă una dintre principalele sale atracții este numărul de sporturi. Astfel, poți paria pe evenimente din hockey, fotbal american, fotbal, box sau ciclism, dar și pe șah, surfing, baseball sau sporturi de iarnă. 

Unibet

Într-un top al caselor de pariuri online care funcționează în mai multe țări, Unibet ar ocupa un loc fruntaș.  Platforma lor are aproximativ 11 milioane de membri din 100 de țări, iar oferta include numeroase sporturi. Site-ul Unibet îți oferă acces și la statistici și livescore, iar evenimentele sunt afișate pe mai multe coloane, ceea ce oferă navigare facilă și rapiditate la pariere. Popularitatea sa se datorează și aplicației pentru telefoane mobile, care asigură acces rapid în orice moment.

Casele de pariuri online reprezintă viitorul bettingului, de aceea, este important să ne orientăm spre cele care oferă servicii de top. Fie că alegi o casă de pariuri dintre cele pe care ți le-am prezentat sau alta, ține cont că responsabilitatea este esențială. Pariatul excesiv poate avea consecințe serioase asupra vieții tale.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial