Care este procedeul prin care se obțin trandafirii criogenati și cui să-i dăruiești?

Florile sunt printre cele mai frumoase și dăruite cadouri din toate timpurile. Mereu au fascinat femeile și le-au adus o stare de bine în suflet. Și pentru că le sunt atât de dragi încearcă tot timpul să le păstreze o perioadă cât mai lungă de timp, dar fără un rezultat prea plăcut.

Oamenii din domeniul fascinant al florilor au observat cu siguranță câte persoane tânjesc după păstrarea florilor și au făcut studii în acest sens obținând și rezultate. Au găsit o modalitate prin care frumusețea florilor poate fi conservată și păstrată veșnic, cea mai bună veste pentru iubitoarele florilor.

Cum se desfășoară procesul de criogenare?

Acest procedeu de conservare este o tehnică naturală 100%, care păstrează frumusețea florilor pentru veșnicie. Procedeul propriu-zis urmează pașii următori:

  1. În momentul în care floarea este în cea mai bună formă a sa în ceea ce privește culoarea și frumusețea ei atunci este tăiată pentru a fi supusă procedeului.
  2. Floare se descompune petală cu petală, cu foarte mare grijă.
  3. Din fiecare petală este extrasă toată apa și sunt ținute la temperaturi ridicate.
  4. Apoi floarea de trandafir se reasamblează petală cu petală, scâzându-se treptat temperatura.
  5. Fiecare floare este examinată în final pentru a elimina petalele sau frunzele care sunt deteriorate, produsul final trebuie să fie perfect.
  6. Produsul final este un trandafir fără defect, are o culoare ideală, o formă potrivită și cel mai important, își păstrează frumusețea veșnic.

Pentru a le păstra frumusețea trebuie însă să respecți câteva reguli, să nu-i așezi în bătăia razelor soarelui pentru că va avea de suferit culoarea lor și să-i ferești de depunerea prafului și de umiditate. Dacă trandafirului se află într-o cupolă este ideal pentru că aceasta îl va proteja de tot ce i-ar putea afecta frumusețea. 

Cui dăruim trandafiri criogenați?

Trandafirii sunt simbolul desăvârșit al iubirii pasionale și sincere, dar poate fi dăruit oricărei persoane dragi pentru a marca un eveniment special pe care vrei să-l păstreze veșnic în suflet la vederea trandafirului.

Trandafirii criogenati pot fi dăruiți la nașterea unui copil, atunci vei alege culoarea alb pentru a exprima inocența și puritatea frumosului eveniment. Cu siguranță va fi un cadou unic și apreciat. Un alt eveniment cu ocazia căruia poți dărui un astfel de cadou este majoratul unei persoane dragi, apropiate, o persoană din familie, de această dată poți alege culoarea galben pentru că exprima fericirea și frumusețea acestei vârste. Cu ocazia logodnei alege să dăruiești un astfel de trandafir, de culoare roz sau alb, ambele culori fiind potrivite unei astfel de ocazii pentru că exprimă bucuria evenimentului. Pentru femeia din viața ta poți cumpăra cu orice ocazie un astfel de trandafir, orice eveniment frumos din viața voastră merită marcat pentru a fi amintit cu drag.

Dacă vrei să petreci mai mult timp în alegerea trandafirului potrivit, a modul în care vrei să fie aranjat, poți apela la florăria online, aici poți petrece cât timp vrei pentru a face alegerea potrivită, dar și pentru a nu depune niciun efort pentru că poți face aceste alegeri din confortul casei tale sau de la birou, dacă nu ai prea mult timp liber la dispoziție. Alege trandafiri criogenati de la Maison d’Or pentru a face o surpriză pe cinste.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial