Cântăreața de muzică populară a pierdut o sarcină în timp ce era pe scenă: „Am avut parte de stres”

Mariana Ionescu Căpitănescu, căci despre ea este vorba, are 53 de ani și e una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi. Ea are doi copii, însă cu ani de zile a trecut printr-o dramă, când a pierdut o sarcină chiar în timp ce era pe scenă.

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, artista a povestit durerea prin care a trecut acum 19 ani. „În 2004 s-a întâmplat acest lucru și a fost cauzat de faptul că am stat foarte mult pe scenă. Eram la Cerbul de Aur la Brașov și stând pe scenă nu m-am simțit bine.

De acolo am plecat spre zona în care locuiesc și într-adevăr a doua zi am pierdut sarcina. A fost cauzată, așa am zis eu, de faptul că am avut parte de mult stres, am stat mult pe scenă, dar și probabil pentru că era o sarcină care oricum ar fi făcut probleme dacă s-a întâmplat să fie așa.

Pentru mine a fost foarte dureros atunci. Mi s-a întâmplat de două ori, așa cred că se întâmplă când este efortul cumulat cu emoții', a dezvăluit Mariana Ionescu Căpitănescu.

Mariana Ionescu Căpitănescu e cântăreață de muzică popularăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar dacă la acea vreme a suferit mult, artista a preferat să vadă partea plină a paharului, că este sănătoasă, că are o familie frumoasă. Acum, ea se mândrește cu ceu doi copii ai săi, Tara de 12 ani și Antony de 23 de ani.

„A început să aibă o personalitate chiar puternică. Își impune punctul de vedere în activitatea ei și în ceea ce îmbracă. Când vede că am eu o anumită ținută, zice: mami, să știi că eu aș vrea să te îmbraci cu altceva, că mergi cu mine pe același drum. Ca și cum să nu-i stric imaginea. Comparativ cu Antony, cu băiatul, fata este mult mai pretențioasă la ceea ce îmbracă. Este un copil cu o personalitate puternică și eu mă controlez cât pot să nu i-o știrbesc', a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu despre băiatul ei, pentru Fanatik.

Și pe fată a lăudat-o, spune că se comportă deja ca o domnișoară de 18 ani. „Ea are numai 12 ani și își aranjează singură părul. Știe să-și facă o coafură, așa raportată la vârsta ei frumoasă și chiar își mai face câteodată câte un machiaj. Își mai pune un luciu de buze, își mai aranjează un picuț sprâncenele, că nu n-are voie să se machieze deocamdată. Mai fură și ea pe acolo câte ceva de la mine. Câte truse de machiaj mi-a stricat, mai ales că își machia păpușile…

Ea așa a învățat să fie cochetă, aranjându-și păpușile. Și-a tăiat haine ca să-și îmbrace păpușile. Mai nou, pentru că noi acum ne potrivim cât de cât așa pe mărimea hainelor, îmi ia hainele, le probează și le duce la ea în garderobă.

Eu caut zile întregi pe unde mi-am pus pantalonii, unde mi-am pus bluza și târziu ajung la concluzia că s-ar putea să și le fi însușit ea. O întreb și ea îmi spune: `da, păi îmi vin mai bine mie` și mi le ia', a mai dezvăluit îndrăgita interpretă de muzică populară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete