Când va fi înmormântat Cristian Țopescu? Trupul său neînsuflețit va fi depus mâine, la Studioul 2 de la TVR

Când va fi înmormântat Cristian Țopescu? Trupul său neînsuflețit va fi depus mâine, la Studioul 2 de la TVR
Vezi pozele

Moartea celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a întristat o țară întreagă. După ce a fost internat o săptămână la Spitalul Elias din Capitală, jurnalistul a murit ieri după-amiază, în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, la vârsta de 81 de ani.

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu va fi depus joi, în Studioul 2 de la TVR, în intervalul orar 11:00 – 19:00, conform libertatea.ro. Cei care doresc să-i aducă un ultimul omagiu, pot veni mâine pentru a-i aprinde o lumânare.

Când va fi înmormântat Cristian Țopescu?

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea, cu onoruri militare, pentru că anul trecut a fost decorat de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național în grad de Cavaler, la împlinirea a 80 de ani.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Jurnalistul fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii au spus că familia lui a fost alături de el în toată această perioadă și l-au supravegheat constant. Ieri, Cristian a avut o zi ușor mai bună, dar peste noapte, starea lui s-a agravat. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, în urma umui „stop cardiorespirator iresuscitabil', potrivit Spitalului Elias.

Foto: Hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristian Țopescu a murit la vârsta de 81 de ani! Fostul comentator sportiv era internat în spital de săptămâna trecută

Cristian Ţopescu, de urgență la spital. Care este starea de sănătate a fostului comentator sportiv?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri