Cabral, situație rușinoasă cu o doamnă într-un supermaket: „După un minut se întoarce iar spre mine”

Cabral a fost pus într-o situație stânjenitoare după ce a început să fredoneze o melodie nepotrivită la urechea unei doamne. Prezentatorul de la PRO TV a povestit momentul și cum a reușit să treacă peste întâmplare.

Cabral a mers cu fiica sa, Namiko, la cumpărături, iar micuța pare a fi fan al lui Connect-R. Melodia artistului în colaborare cu Raluka a fost pe placul feiței, astfel că a ascultat-o nonstop. Aflat la coadă, la supermarket, prezentatorul a fost complimentat de o doamnă, însă ce a urmat este de neimaginat. Momentul a fost atât de stânjenitor încât Cabral nu-l va uita prea curând.

„M-a nenorocit Connect-R!

Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță.

Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:

Bună dimineața!

Îmi răspunde la fel.

După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:

– Faci copii foarte frumoși.

Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.

Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:

– Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…

Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.

Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:

– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!

Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…! 😮', a povestit Cabral pe pagina sa de Facebook.

cabral-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cabral s-a întors la PRO TV

Cabral a anunțat că revine pe micul ecran, după ce în urmă cu câteva luni spusese că va lua o pauză. Prezentatorul va fi în continuare gazda show-ului „Ce spun românii'.

Au reînceput filmările pentru show-ul Ce spun românii. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul Batem palma?, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune: „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…', a spus Cabral. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete