Britney Spears, mesaj emoționant pentru sora sa, Jamie Lynn, după cearta publică: „Ai dat dovadă”

La începutul acestui an, avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, i-a trimis o scrisoare lui Jamie Lynn, cerându-i să înceteze să mai împărtășească povești despre viața clientei sale în timp ce își promova cartea de memorii.

Britney Spears pare să fi îngropat securea războiului cu sora Jamie Lynn Spears.

Vineri, 2 decembrie, cu ocazia împlinirii a 41 de ani ai lui Britney, cântăreața și compozitoarea a făcut o urare specială surorii sale mai mici, în vârstă de 31 de ani, cu care s-a certat în public după ce s-a încheiat perioada de 13 ani de tutelă.

„Este ziua mea de naștere, dar tu ești inima mea, așa că mă gândesc la tine. Felicitări pentru că ai fost atât de curajoasă, inspirată și ai dat dovadă de curaj și glorie în spectacolul tău 🎉 !!!!! Nu ești singură … dacă cineva știe cum e să te simți … eu înțeleg 🤧🤧🤧🤧 Sora mea mai mică !!! Te iubesc !!!”, a scris cântăreața alături de două fotografii cu Jamie Lynn, scrie People.

Dedicația lui Britney față de sora ei a fost o surpriză pentru fani și urmăritori. La începutul acestui an, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, i-a trimis o scrisoare lui Jamie Lynn, cerându-i să înceteze să mai împărtășească povești despre viața clientei sale în timp ce își promova cartea de memorii, Things I Should Have Said.

Ca răspuns, Bryan Freedmanfired, avocatul lui Jamie Lynn, i-a răspuns lui Rosengart printr-o scrisoare proprie, în care a spus că au fost „declarații josnice' cele pe care Britney Spears le-a postat pe rețelele de socializare despre sora ei în timpul conflictului lor, a relatat anterior TMZ.

Jamie Lynn și Britney s-au certat pe rețelele de socializare, în legătură cu afirmațiile din cartea de memorii a lui Jamie Lynn.

Britney a acuzat-o pe sora ei mai mică că încearcă să „vândă o carte pe seama ei” după ce Jamie Lynn a împărtășit povești din copilăria ei în interviuri, inclusiv afirmații potrivit cărora Britney s-a comportat uneori “neregulamentar” și că odată le-a închis pe cele două într-o cameră cu un cuțit.

În ianuarie, Jamie Lynn a transmis un mesaj pe Instagram în care insista că “este întotdeauna aici” pentru sora ei mai mare, explicând totodată că acuzațiile pe care Britney le postează pe rețelele de socializare „nu se potrivesc” cu ceea ce se spune între surori în privat.

„Brit, sunt mereu aici pentru tine, știi că în spatele scenei am fost mereu aici. A devenit obositor când conversațiile și textele pe care le avem în privat nu se potrivesc cu ceea ce postezi pe rețelele de socializare”, a scris Jamie Lynn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete