Britney Spears a fost obligată de Justin Timberlake să facă avort acasă: „Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2023/10/britney-spears-si-justin-timberlake-1-e1698066207205.jpg)
Britney Spears mărturisește că a fost obligată de Justin Timberlake să facă avort acasă, după ce artistul i-a spus că nu vrea copilul. Cine este băiatul cu care artista și-a început viața intimă.
Britney Spears, celebra artistă pop, a dezvăluit recent detalii șocante din viața sa în noua sa carte autobiografică, intitulată „The Woman in Me”. Cartea a fost lansată recent, după doi ani de la eliberarea sa de sub tutela tatălui ei și a captivat atenția publicului cu mărturisiri sincere și emoționante.
Printre subiectele abordate în carte, Britney Spears a avut curajul să vorbească despre relația sa cu Justin Timberlake și momente dramatice din trecutul său. Unul dintre cele mai tulburătoare pasaje dezvăluie că artista a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină acasă, punându-și viața în pericol.
În timpul relației sale cu Justin Timberlake, Britney Spears a fost confruntată cu o situație dificilă care a dus la o decizie dramatică. Cartea sa, artista descrie cum a fost nevoită să recurgă la o întrerupere de sarcină, un proces periculos care a fost marcat de stres și disperare. Această dezvăluire a șocat și a impresionat cititorii, dezvăluind vulnerabilitatea și suferința pe care Britney Spears a experimentat-o în trecut.
„Era important ca nimeni să nu afle despre sarcină sau avort, iar asta însemna să rezolvăm totul acasă. Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor. Eram așa speriată. Mă temeam că o să mor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut. Am căzut în genunchi și m-am rezemat de toaletă și așa am rămas mult timp – unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată. Justin a venit în baie și a stat lângă mine pe podea. La un moment dat, s-a gândit că poate muzica o să mă ajute, așa că și-a adus chitara și a început să-mi cânte. Eu am continuat să plâng până când s-a terminat totul. A durat câteva ore și nu-mi amintesc cum s-a sfârșit, însă 20 de ani mai târziu nu am uitat încă durerea și frica pe care am simțit-o', povestește Britney Spears în cartea ei.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2022/06/nunta-britney-spears-3.jpg)
Britney Spears și-a pierdut virginitatea la 16 ani cu prietenul fratelui ei
Această carte autobiografică, mult așteptată de fani, oferă o perspectivă sinceră asupra vieții tumultoase a celebrei artiste. Cu toate că Britney Spears a strălucit în lumina reflectoarelor, cartea sa scoate la iveală luptele și suferințele pe care le-a trăit, oferind o imagine mai detaliată a personalității sale complexe și a experiențelor ei de viață.
Britney Spears a dezvăluit și cine a fost băiatul cu care și-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani, dar și cum au reacționat părinții săi când au aflat.
„Fratele meu, care a fost mereu foarte protector cu mine, a început să-l urască. Când m-a prins strecurându-mă să mă văd cu prietenul lui, m-a pârât părinților. Ca pedeapsă, m-am plimbat toată ziua prin cartier cu o găleată și am curățat gunoiul, ca un condamnat la muncă silnică. Bryan s-a ținut după mine și m-a tot pozat în timp ce strângeam gunoiul plângând'.
A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje
Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.
De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.
Interviuri
Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.
Psiho
- Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
- Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
- Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.
Sănătate
- Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept „discopatie” sau „spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
- Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
- Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.
Gastronomie
Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.
Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/