Proscrisul

Este anul 1957 si Lewis Aldridge se intoarce acasa la Waterford, un oras mic din sudul Angliei. Are nouasprezece ani si de-abia a iesit din inchisoare.
Intoarcerea sa va provoca o implozie nu numai in propria familie, ci si in intreaga comunitate locala.

Tot atat de amenintatoare pe cat e de frumoasa, cartea lui Sadie Jones face portretul devastator al ipocriziei dintr-un orasel de provincie si exploreaza constrangerile sociale si climatul de susceptibilitate si de refulare a sentimentelor din anii ’50, impunand-o pe autoare ca pe o voce noua, profunda, a literaturii britanice.

„Un roman elegant, subtil si obsesiv care mi-a ramas in minte mult timp dupa ce l-am terminat. Sadie Jones are o cariera lunga inaintea sa.” Tracy Chevalier

„Jones descrie atmosfera opresiva a anilor ’50 cu o claritate inspaimantatoare si amenintatoare… Iata o impresionanta voce noua!” Observer

Sadie Jones s-a nascut la Londra dintr-un tata scriitor si o mama actrita. Dupa terminarea scolii, a lucrat in productia de televiziune si a calatorit mult in America, Mexic si Caraibe, inainte de a se muta la Paris, unde a predat limba engleza si a inceput sa scrie scenarii.
Intoarsa la Londra, a lucrat mult timp ca scenarista inainte de a scrie romanul de debut Proscrisul. Sadie Jones traieste la Londra impreuna cu sotul sau si cei doi copii ai lor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor