Iepurasul de catifea (carte pentru copii)

Iepurasul de catifea (carte pentru copii)

Avand ca subtitlu Cum prind viata jucariile, povestea se contureaza in jurul unui iepuras, a carui mare dorinta este sa devina adevarat.

Inca de la prima sa publicare, in 1922, cartea s-a bucurat de succes, devenind una dintre povestile clasice citite de generatii de parinti si copii. Povestea a primit si distinctia IRA/CBC Children’s Choice, situandu-se astfel in topul preferintelor copiilor.

Margery Williams (1881 – 1944) a scris numeroase carti pentru copii si adolescenti, insa cea mai cunoscuta este Iepurasul de catifea (The Velveteen Rabbit). Ideea ca jucariile au o viata a lor si ca depind de dragostea pe care le-o poarta copiii a fost o parte din modul in care ea vedea lumea: „Scriind despre jucarii, mi-am amintit de copilaria mea si neuitatul meu iepuras Tubby sau calutul de piele cu care ma jucam parca au capatat din nou viata.”

Ilustratiile cartii au fost realizate special pentru Cartea Copiilor de Ágnes Keszeg, care este la a doua colaborare cu editura. Artista Ágnes Keszeg a lucrat cu numeroase edituri si reviste din Romania si Ungaria si a obtinut, in 2009, Marele Premiu al concursului „Para de Aur“ (Aranyvackor) din Budapesta.

Iepurasul de catifea sau Cum prind viata jucariile, carte recomandata copiilor intre 3 si 11 ani, este disponibila pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro – la pretul de 29 lei.

Iepurasul de catifea, Margery Williams, Editura Cartea Copiilor
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania