Cartile Avatar de la Editura Gama

Cele trei carti “Avatar”, “Confruntarea cu Na’Vi”, “Albumul filmului” si “Carte cu abtibilduri reutilizabile”, te indeamna sa explorezi lumea fantastica a Pandorei, sa afli informatii uimitoare despre populatia Na’vi si sa recreezi scenele favorite din film cu ajutorul abtibildurilor.

Cu ajutorul cartii “Avatar: Carte cu abtibilduri reutilizabile” vei putea recrea scenele favorite din film, iar imaginile fantastice iti vor dezvalui frumusetea planetei Pandora.

“Avatar: Albumul filmului” reprezinta o incursiune fantastica pe uimitoarea planeta Pandora.

Vei afla lucruri extraordinare despre flora si fauna planetei, despre obiceiurile de viata ale poporului Na’vi, echipamentele necesare si tot ce trebuie sa stii pentru a putea supravietui unei expeditii pe aceasta planeta.

“Avatar: Confruntarea cu Na’vi” reda povestea din film a fostului puscas marin Jake Sully, care se alatura unei echipe de explorare a planetei Pandora, locuita de exotica civilizatie Na’vi.

Aflat in corpul sau de avatar, Jake va trece prin numeroase incercari periculoase si stranii pentru a fi acceptat in randul clanului Omaticaya al populatiei Na’vi.


Intra pe blogul editurii Gama accesand www.edituragama.ro/blog/ si vei putea citi versiunea integrala a Prologului din cartea “Avatar: Confruntarea cu Na’vi”, vei gasi informatii inedite din culisele realizarii filmului, ghidul de invatare a limbii Na’vi si multe alte lucruri captivante despre planeta Pandora sau despre cum a luat nastere proiectul Avatar.

De asemeni, vei putea urmari imagini din film si un interviu cu renumitul regizor James Cameron.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor