Atrage zeii de partea ta

Daca vi s-a intamplat vreodata sa va ridicati noaptea ochii spre stele si sa va intrebati care e locul vostru in lume sau v-ati simtit dezamagit din cauza horoscopurile din reviste nu va transmit intelepciunea si intelegerea de care aveti nevoie ca sa rezistati, Caroline Casey e cea pe care ati asteptat-o.

„Atrage zeii de partea ta” este o carte extraordinara in care autoarea prezinta remarcabila sa doctrina a Astrologiei Vizionare, o adevarata scoala a misterelor in care profesori ne sunt planetele si arhetipurile spirituale pe care le reprezinta, numite aici ”zei”.

Suntem invitati sa ne privim vietile ca pe adevarate romane politiste ale cautarii spirituale, in care indiciile sunt pretutindeni si in care semnele pot fi descifrate cu ajutorul acestor ”zei”.

De pilda, Venus ne arata cum afinitatile si ciudateniile noastre sunt indicii cu privire la misiunea si contributia noastra unica in lume.

Caroline Casey va invata sa va largiti sfera personala cu cele zece parti ale voastre reprezentate de planete. Veti invata sa decodati mesajul acestora si sa folositi acest limbaj pentru venerarea si hranirea fortelor voastre sufletesti, conexiunea voastra cu fortele cosmice.

Aceasta carte este un instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l poti lasa din mana. Cititi prima pagina si veti intelege de ce.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies