Bogdan Vlădău nu vorbește cu soția Gina Chirilă și zece zile la rând. Din ce cauză: „Sunt niște tratamente foarte bune”

Bogdan Vlădău a explicat într-un interviu pentru Click cu ce se ocupă. Din cauza jobului se întâmplă să nu vorbească cu soția și 10 zile la rând sau să nu își vadă fetița. Cu toate acestea, el încearcă să recupereze fiecare moment pierdut, familia e cea mai importantă pentru el.

„Practic, sunt organizator de retreat-uri acolo. Nu are legătură cu turismul. Dacă vrei poți să faci și turism, să te duci la Machu Pichu, sau să vezi munții albi din Peru, dar nu e numai Peru, mergem și în Costa Rica și în Mexic', a spus el.

„E cu totul altă lume, nu prea se poate compara America de Sud cu ce este aici. Cultura lor e cu totul alta. Dacă te referi strict la partea spirituală, genul ăsta de retreat-uri te scapă de foarte multe frici, de energii de care nu mai ai nevoie.

Sunt niște tratamente foarte bune pentru depresie, anxietate, fie și nunai pentru faptul că stai singur 10 zile. Stai singur într-o căsuță mică. În natură, singur-singurel, te vezi cu ceilalți participanți odată la două zile, seara înainte de ceremeonie, dar în rest ești singur . Chestia asta creează o conexiune cu natura și cu Dumnezeu mult mai profundă. Ceremoniile șamanice sunt extrem de puternice! E o chestiune pe care trebuie s-o trăiești! E o incursiune în propria ființă! Nu chiar pentru oricine! Trebuie să fi pregătit pentru așa ceva! Cine are curajul s-o facă e absolut fantastic rezultatul', a mai precizat Bogdan Vlădău despre vacanțele speciale pe care le organizează.

Bogdan Vlădău organizează vacanțe de specialeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

El e nevoit să facă și sacrificii, uneori nu poate vorbi cu Gina Chirilă și 10 zile la rând. „E foarte greu, cu atât mai mult că nu pot comunica deloc, nu ai semnal la telefon, nu poți să comunici de niciun fel! Ăsta a fost cel mai greu lucru, să nu-mi văd fetița 10 zile, să nu pot vorbi cu soția 10 zile', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete