Bogdan Vlădău, avansuri din partea unui bărbat celebru: „Eram homofob și eram agresiv cu cei care veneau spre mine cu intenții de genul”

Bogdan Vlădău a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că a primit avansuri din partea unui bărbat celebru. Artistul nu a vrut să-i dezvăluie numele, însă a precizat că s-a întâmplat și în România.

„Un băiat a vrut ceva de la tine? Ceva așa mai pe față', l-a întrebat Cătălin Măruță pe Bogdan Vlădău. După ce a auzit curiozitatea prezentatorului de la PRO TV, fostul fotomodel a început să râdă și a recunoscut că s-a întâmplat.

„Da, s-a întâmplat. Și în România s-a întâmplat. Când eram foarte tânăr eram homofob și eram agresiv cu bărbații care veneau spre mine cu intenții de genul acesta, dar acum nu mai am treabă. De înțeles… nu pot să-i înțeleg încă, dar îi refuz mult mai frumos', a spus partenerul Ginei Chirilă. El a mai dezvăluit că i-a făcut avansuri și un bărbat celebru, însă nu a vrut să-i facă public numele.

Bogdan-Vladau-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

La podcastul lui Cătălin Măruță, Bogdan Vlădău a fost însoțit de soția sa, care a povestit și ea despre un moment în care a primit avansuri din partea unui fotograf celebru. Ea se afla în Paris și bărbatul devenise foarte insistent.

„Am ajuns în Paris, m-am văzut cu fotograful, ne-am văzut seara. A doua zi era shooting-ul, iar seara ne-am văzut să ne cunoaștem. A insistat să mergem să mâncăm ceva. Eu am zis ok, pentru că era lume. Am ajuns la masă, i-am vorbit despre noi, i-am spus despre Bogdan. Nu avea nicio treabă cu asta, bineînțeles. Ce mi s-a părut mie dubios e că frecventa baia des, probabil consuma lucruri. S-a terminat cina, el stătea cumva aproape de hotelul meu și s-a oferit să mă conducă. Mi-a zis să îl aștept puțin că trebuie să ia ceva. Unde am intrat noi era o curte. Am intrat în curte. Cum s-a închis ușa a venit spre mine, să mă sărute. L-am împins, iar în momentul în care a văzut că l-am refuzat a devenit agresiv verbal. Nu m-a forțat, a încercat puțin mai violent din cauza substanțelor. Ajung la hotel și îl sun pe Bogdan, plângând. Tu unde erai? La o nunta parcă. Tu credeai că eu te-am părăsit, că sunt cu fotograful și mă duc la New York, nu?', a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete