Bianca Drăgușanu vrea formele lui Kim Kardashian: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om”. Cum face față comentariilor răutăcioase

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea online „ZigZag' moderată de comediantul George Tănase, acolo unde a făcut declarații controversate. Ce spune fosta soție a lui Victor Slav despre cei care vorbesc urât despre ea.

Bianca Drăgușanu consideră că femeile înalte sunt cele mai frumoase, însă ea și-ar dori să aibă formele lui Kim Kardashian, care are 1.57 m. Fosta soție a lui Victor Slav este înaltă și are 1.80 m.

„De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Unvers are peste 1.80m?', a declarat Bianca.

Bianca-Dragusanu-peruca-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră'

Fosta soție a lui Victor Slav știe că mulți nu o plac, însă cei care spun că nu o suportă, de fapt, o admiră în secret și se inspiră de la ea.

„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

„Am hateri fără număr, dar nu ar fun fără ei. Îmi dau seama cât de importantă sunt și acum, după atâta vreme. După atâta timp, dacă intri într-un context cu mine și dai cu hate ești băgat în seamă.

Dacă dai cu love și floricele nu prea te ia lumea în seamă, dar dacă zici ceva nasol imediat ai devenit un nume dintr-o propoziție, dar propoziția mă vizează direct pe mine, pentru că altfel nu ai fi în propoziție”, a mai precizat Bianca Drăgușanu.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete