Bia Khalifa, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Mă plictisesc acasă, de ce să nu merg? Au nevoie de o figură feminină frumoasă în emisiune”

Bia Khalifa este una dintre celebritățile care apar la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', emisiunea care va începe în curând la Pro TV. Ea e cunoscută publicului larg din cauza aparițiilor sale excentrice.

Recent, aceasta a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', iar acum se află în Republica Dominicană la filmarea celor mai interesante probe din divertismentul românesc, scrie Pro TV.

Înainte de a pleca, Bia Khalifa a făcut declarații despre provocarea pe care a acceptat-o. „Traumele mele cu gândacii. Mai bine spun că sunt gândaci mari, de Republica Dominicană decât gândaci de bucătărie fake. Asta m-a determinat. Plus că mă plictisesc, de ce să nu merg? Au nevoie de o figură feminină frumoasă în emisiune!', a spus Bia.

Bia-Khalifa-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Probabil o să îi manipulez pe ei să facă alianțe unii împotriva altora. Eu o să stau și o să mă gândesc la manipulări diverse', a spus ea despre colegii.

Mai mult decât atât, întrebată ce lucru o să îi lipsească în timpul plecării sale în Republica Dominicană, Bia Khalifa i-a transmis un mesaj presupusului ei iubit. „Un obiect poate să fie o persoană? Scuze. Ești doar un obiect pentru mine!', i-a transmis ea unui presupus partener.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete