Ben Affleck, declarații uimitoare despre căsnicia cu Jennifer Garner: „Probabil că aș mai bea”

În timpul unui interviu acordat la Howard Stern Show luni, Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a vorbit deschis despre lupta sa cu băutura în timp ce era căsătorit cu Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet, 16 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani.

Ben Affleck, care a fost de mai multe ori la dezintoxicare din cauza dependenței de alcool, i-a spus gazdei emisiunii radio că se simțea „prins în capcana' căsniciei și asta l-a determinat să bea.

„Probabil că aș mai bea. Este o parte din motivul pentru care am început să beau… pentru că am fost prins în capcană', i-a recunoscut actorul lui Howard Stern, spunându-i, de asemenea, că se simțea nefericit în căsătoria lui cu Garner, în vârstă de 49 de ani.

„Am spus: Nu pot să plec din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit, ce fac? Ceea ce am făcut a fost să beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi cea mai bună soluție.'

Ben Affleck a mers de mai multe ori la dezintoxicare pentru dependență de alcool de-a lungul anilor, inclusiv în 2001, în 2017 când a dezvăluit într-o postare pe Facebook și în 2018, când el și Garner au finalizat divorțul.

Vedeta din The Gone Girl care a fost căsătorit cu Jennifer Garner din 2005 până când s-au despărțit 2015, a declarat , de asemenea, gazdei emisiunii radio că el și mama copiilor lui au făcut tot ce au putut pentru a salva căsnicia, dar la fel ca multe relații de la Hollywood, pur și simplu nu a ieșit.

„Am avut o căsnicie care nu a funcționat, se întâmplă asta, cu cineva pe care îl iubesc și pe care îl respect, dar cu care nu ar trebui să mai fiu căsătorit. Până la urmă, am încercat. Am încercat, am încercat pentru că am avut copii. Amândoi am simțit că nu vrem ca acesta să fie modelul pe care îl văd copiii noștri în căsătorie', a mai mărturisit Ben Affleck.

Deși căsnicia lor a avut parte de suișuri și coborâșuri, foștii soți sunt acum în relații bune. Garner s-a alăturat lui Affleck și Jennifer Lopez, care și-au reaprins dragostea la începutul acestui an, după ce și-au anulat logodna în 2004, pentru a se distra alături de copiii lor de Halloween.

„Toată lumea se înțelege și se pune accent mereu pe copii. Jennifer, Ben și Jen Garner și-au dorit ca cei mici să aibă un Halloween uimitor. Copiii sunt prieteni și au vrut să meargă împreună la colindat', a declarat o sursă pentru PEOPLE la acea vreme.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete