Bebe Cotimanis a divorțat de soție pentru actuala iubită, dar nu vrea să se recăsătorească: „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine”

Pentru a fi împreună cu actuala iubită, Bebe Cotimanis și-a părăsit soția. Actorul din serialul „Lia' nu are în plan să se recăsătorească prea curând.

Deși relația cu actrița Iulia Dumitru merge excelent, Bebe Cotimanis nu are de gând să se căsătorească prea curând cu ea. Actorul a mai fost căsătorit de două ori înainte, însă ambele mariaje s-au finalizat cu divorț.

Bebe Cotimanis susține că este un bărbat dificil și nu este tocmai ușor pentru o femeie să fie împreună cu el. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască', a spus actorul la TV, potrivit WOWbiz.ro.

Nu se întâlnesc doar acasă, ci și la teatru. Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru au aceeași meserie și se bucură că amândoi fac același lucru.

„Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine', a adăugat actorul. Mulți s-au întrebat de ce Bebe Cotimanis, în vârstă de 67 de ani, nu a cerut-o până acum pe iubita sa în căsătorie.

„Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul', a răspuns actorul.

Florina Mărcuță și Bebe Cotimanis au avut o relație ce a durat 17 ani. Cei doi s-au despărțit acum trei ani în urma adulterului comis de actor. Dacă el și-a refăcut viața și este într-o relație cu o colegă de scenă, Iulia Dumitru, Florina Mărcuță s-a concentrat pe creșterea și educația fiului său, punându-se pe ea pe locul doi.

Pentru a fi împreună cu actuala iubită, Bebe Cotimanis și-a părăsit soțiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum s-au cunoscut Bebe Cotimanis și Iulia Dimitru

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile piesei Romeo și Julieta (…)', începe Iulia Dumitru.

„Nu eram eu Romeo, nici ea Julieta, adică avem simțul măsurii', spune și actorul glumind. În continuarea interviului, perechea mărturisește că au simțit din prima o emoție.

„Atunci când personalitatea bărbatului e șarmantă și dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume înseamnă că e iubire', mai spune Iulia.

„A fost o ezitare din partea mea la început', mai mărturisește actrița. „M-a ținut departe un timp.

Am apreciat chestia asta. Respiram mai greu când o vedeam. Serios vorbesc', adaugă actorul.

„Eu am zis că mi-a trimis-o mama, Dumnezeu să o odihnească', continuă Bebe. „Iar eu am zis că l-a trimis tata, Dumnezeu să-l odihnească', completează actrița.

„Eram la Timișoara și într-o noapte, cel puțin așa am simțit noi, că mama lui și tatăl meu au avut acest plan pentru noi.

Iar, după noaptea aia, ne-am dat seama că e din altă parte (dată legătura dintre ei)', a mai spus Iulia Dumitru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete