Băiatul lui George Restivan are probleme de sănătate. Adriana Bahmuțeanu are grijă de el: „Chiar a fost într-o stare avansată”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit în urmă cu câteva luni, iar de atunci sunt de nedespărțit. O perioadă de timp, vedeta s-a ocupat singură de băiatul partenerului său. Recent, micuțul a avut și probleme de sănătate.

De când formează un cuplu cu Adriana Bahmuțeanu, George Restivan și băiatul lui, Blacke, au părăsit America și s-au mutat în România. Recent, îndrăgostiții au amânat și nunta, băiețelul a avut probleme de sănătate.

„Acum ne concentrăm mult pe Blake, pe băiețel, să îl punem pe picioare cu școala și apoi ne ocupăm de noi. Ar fi fost din partea noastră să fim egoiști să facem nunta.

Am simțit ca părinți să îl punem pe el pe primul loc, să fie bine. Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas. Așa mi se pare normal. Am fost cu el la niște medici, la un moment dat i-am făcut și o operație de amigdale, deci au fost niște probleme de rezolvat. Pasul doi, după ce ne ocupăm de Blake, este să ne ocupăm de noi. Nici nu e momentul acum cu criza asta financiară, nu o să vină nimeni la nuntă. Mai avem un motiv pentru care mai stăm un pic, o așteptăm și pe Carmen Harra să vină în România. Cred că de fapt acesta este motivul cel mai puternic, nu putem să facem nunta fără ea.”, a declarat George Restivan pentru wowbiz.ro.

adriana-bahmuteanu-si-george-restivan-de-ce-au-amanat-nunta-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adriana și logodnicul ei nu au mai putut organiza petrecerea de nuntă, au preferat să își dedice tot timpul micuțului. „O luăm pas cu pas, punem copilul pe picioare, el să fie bine, a trecut prin niște intervenții chirurgicale pe acre mă bucur că le-a făcut, i-a scos amigdalitele, polipii. Avea ca o chestie, nici nu putea respira, noi nu ne-am dat seama. Acum este în recuperare 15 zile de la operație. Ne-a ținut trezi toată noaptea cu tusea aia', a spus George.

Adriana Bahmuțeanu a intervenit: „Tușea foarte mult, nu dormea bine noaptea. Cum a venit George din America, i-am spus să mergem la ORL-ist să vedem dacă e caz de operație. Chiar a fost și într-o stare avansată. Amigdalitele erau șa faza 4, la cel mai mare grad'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete