Băiatul lui Cristian Țopescu, prima apariție la TV: „Eu am lucrat în străinătate”. Cu ce se ocupă Sebastian Felix

Sebastian Felix Popescu e băiatul lui Cristian Țopescu, regretatul comentator sportiv. În vârstă de 24 de ani, tânărul a trăit o vreme în străinătate, a vrut să își facă o carieră pe propriile forțe. A apărut acum la „Chefi la cuțite', unde a făcut dezvăluiri despre viața lui.

La prima apariție a sa la TV, Sebastian Țopescu a dezvăluit că prietenii îl alintă Basti. În vârstă de 24 de ani, tânărul este din București, este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion, scrie a1.ro.

El a mai spus că a trăit într-o familie liniștită, calmă, dar că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său, regretatul Cristian Țopescu.

„Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu.

Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel', a spus Sebastian Țopescu, la Antena 1.

baiatul-lui-cristian-topescu-sebastian-felix-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii', a mai zis Basti, la „Chefi la cuțite', sezonul 10.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete