Avem primele imagini cu Ramona Bădescu alături de fiul ei

Avem primele imagini cu Ramona Bădescu alături de fiul ei

Ramona Bădescu a devenit mamă, pentru prima dată, la 50 de ani. În octombrie, vedeta a născut un băiețel, iar jurnaliștii italieni au făcut rost de fotografiile cu cei doi.

Revista italiană Diva e Donna i-a fotografiat pe cei doi, mamă și fiu, în timp ce aceștia se aflau la o tură de plimbare prin parc. Vibe-ul extraordinar pe care-l are Ramona Bădescu este lesne de văzut, iar silueta îi este și ea foarte bună prietenă.

Bruneta, însoţită de bonă, a zâmbit continuu în timp ce a luat la pas aleile, din când în când oprindu-se pentru a verifica dacă bebeluşul este în regulă, s-a trezit sau are nevoie de ceva. Îmbrăcată în pantaloni mulaţi negri, bruneta şi-a completat ţinuta cu o haină de blană argintie, atrăgând toate privirile.

Sarcina pe care Ramona Bădescu a purtat-o până în octombrie anul trecut, a fost cu adevărat o surpriză. Bruneta este în toiul pregătirilor pentru o fertilizare in vitro când medicul ginecolog i-a dat super vestea că a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură. Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat de la început că totul va decurge perfect', declarat Ramona Bădescu înainte să-l aducă pe lume pe micuțul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete