Avem primele imagini cu Ramona Bădescu alături de fiul ei

Avem primele imagini cu Ramona Bădescu alături de fiul ei

Ramona Bădescu a devenit mamă, pentru prima dată, la 50 de ani. În octombrie, vedeta a născut un băiețel, iar jurnaliștii italieni au făcut rost de fotografiile cu cei doi.

Revista italiană Diva e Donna i-a fotografiat pe cei doi, mamă și fiu, în timp ce aceștia se aflau la o tură de plimbare prin parc. Vibe-ul extraordinar pe care-l are Ramona Bădescu este lesne de văzut, iar silueta îi este și ea foarte bună prietenă.

Bruneta, însoţită de bonă, a zâmbit continuu în timp ce a luat la pas aleile, din când în când oprindu-se pentru a verifica dacă bebeluşul este în regulă, s-a trezit sau are nevoie de ceva. Îmbrăcată în pantaloni mulaţi negri, bruneta şi-a completat ţinuta cu o haină de blană argintie, atrăgând toate privirile.

Sarcina pe care Ramona Bădescu a purtat-o până în octombrie anul trecut, a fost cu adevărat o surpriză. Bruneta este în toiul pregătirilor pentru o fertilizare in vitro când medicul ginecolog i-a dat super vestea că a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură. Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat de la început că totul va decurge perfect', declarat Ramona Bădescu înainte să-l aducă pe lume pe micuțul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete