Aurelian Temișan, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui cu Monica Davidescu: „Toate aceste mici reproșuri…”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistică românească. Cei doi sunt împreună de 26 de ani, dintre care 25 de ani de căsnicie. Care este secretul lor? Iată ce a dezvăluit Aurelian Temișan.

Când te căsătorești cu persoana iubită, deja ai în față tabloul vieții voastre împreună. Vezi doar multă iubire, pasiune, vise împlinite și evident, fericire până la adânci bătrâneți. Bineînțeles, euforia care te cuprinde la începutul vieții în doi nu prevede și micile dispute, critici sau chiar reproșuri care seamănă, cumva cu o abatere de „pensulă'. Cu toate acestea, ai nevoie de înțelepciune și creativitate să faci din acea abatere o oportunitate de a da înfrumuseța „peisajul căsniciei'.

Ei bine, la fel se întâmplă și în cazul cuplului Temișan-Davidescu. Relația lor de un sfert de secol se pare că are un secret. Faptul că sunt amândoi artiști i-a ajutat să-și acorde încredere unul celuilalt.

„Ce-i lipsește unuia are celălalt și normal că există un echilibru și o chimie. De 26 de ani, de când suntem împreună, cred că am demonstrat asta cu vârf și îndesat. Foarte mulți și-au pierdut direcția lucrând în același domeniu. (…) Cred că faptul că noi avem culoare diferită ne-a făcut să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne susținem atunci când ne e greu', a declarat Aurelian Temișan, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva' a mărturisit că cel mai bun critic al său este chiar soția sa. Cum de asemenea și el îi spune când ceva nu a fost în regulă atunci când a interpretat un rol pe scena teatrului.

„Nu spun că am venit cu idei geniale spunându-i `Monica, vezi că rolul ăla nu-ți iese pentru că și eu așa face așa`. I-am spus de câteva ori și a spus: `Ok, lasă-mă să rumeg informația, să văd ce e bun din ce mi-ai zis`. Niciodată n-a zis `Auzi, știi ce, tu nu ești actor, nu te băga!`. Sau, a venit la un concert de-al meu și mi-a zis: `Vezi că uneori ai tendința să vorbești mai mult decât cânți`. Când mi-a zis asta, eu nu am zis: `Știi ceva, tu nu cânți, nu te băga`. Am zis `Ok, o să am grijă data viitoare`. Poate că toate aceste mici reproșuri, care sunt constructive, au făcut și fac ca noi să mergem mai departe', a mai spus solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete