Augustin Viziru, un tătic fericit. Micuța lui a împlinit un anișor și a avut parte de o petrecere fabuloasă

Augustin Viziru

Augustin Viziru și-a sărbătorit micuța cu mare fast alături de cele mai apropiate persoane. La petrecere au participat și nume celebre din lumea mondenă românească.

Celebrul actor are tot ce și-ar putea dori un bărbat, o carieră reușită, o iubită superbă și o mică prințesă care a împlinit, de curând, un an. Și cum un astfel de eveniment extrem de important în viața oricărui părinte nu poate trece neobservat, Augustin Viziru și iubita lui au organizat o frumoasă petrecere de turtă.

Acum că restricțiile s-au mai relaxat, la eveniment au fost prezenți mai mulți prieteni apropiați ai cuplului, cum ar fi Ana Baniciu alături de iubitul său, Edy Kovacs, Doinița Oancea, Cătălin Cazacu și Majda Aboulumosha.

La ziua micuței a fost prezent și unchiul ei, Lucian Viziru. Acesta este stabilit în Germania împreună cu familia de peste 7 ani  și acum este prima oară după mult timp când se întoarce acasă.

Revenind la petrecerea micuței Maria, aceasta a arătat ca o adevărată prințesă și conform tradiției românești, ea a trebuit să aleagă de pe o tavă câteva lucruri, iar obiectul care i-a captat atenția a fost o… carte.

Atmosfera a fost întreținută de Viorica de la Clejani, iar invitații s-au simțit minunat, dovadă fiind postările de pe Instagram a fiecăruia dintre ei.

Cea care a uimit invitații a fost nimeni alta decât frumoasa mămică a Mariei. Ea a purtat o rochie spectaculoasă, de culoare roz pal, care îi scotea în evidență silueta impecabilă. Acum ceva vreme, Augustin Viziru a a declarat că este un om norocos și fericit că a întâlnit pe cineva care îl completează atât de bine.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate', a mărturisit Augustin Viziru.

În ceea ce privește legalizarea relației lor, actorul a dezvăluit în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, că vor ajunge și în fața altarului atunci când vor simți că este momentul.

„Noi suntem luați, formăm o familie fericită, avem tot ce ne trebuie, dacă o să fie cazul să facem și pasul acesta (n.r. nunta), o să-l facem, nu e nicio problemă. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea!', a declarat Augustin Viziru, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete