Atenție! Mesajele de pe WhatsApp pot fi citite chiar dacă sunt ȘTERSE

Mesajele de pe WhatsApp pot fi citite chiar dacă sunt ȘTERSE. Utilizatorii aplicației ar trebui să fie conștienți de faptul că mesajele lor jenante sau nu, ar putea să nu fie șterse definitiv așa cum credeau.

Whatsapp le permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise – ceea ce poate fi folositor mai ales în cazul unor derapaje atunci când ceea ce ai scris nu vrei să vadă nimeni.

Mesajele pot fi eliminate atât din chat-urile individuale, cât și din grup, iar funcția este disponibilă pe telefoanele Android, iOS și Windows.

Funcția de ștergere vine cu avertismentul că:„acest mesaj a fost șters'. Cu toate acestea, funcția ȘTERGERE nu este atât de permanentă pe cât pare – deoarece mesajul este stocat pe telefonul destinatarului și poate fi descoperit folosind funcția de rezervă a WhatsApp.

Trucul ascuns este ușor de făcut și înseamnă că mesajul tău șters poate fi văzut chiar dacă le ștergi.

Pentru a citi un mesaj șters tot ce trebuie să facă cineva este să dezinstaleze WhatsApp de pe telefon și apoi să îl instaleze din nou din magazinul de aplicații al dispozitivului/telefonului.

Odată ce s-a conectat din nou, li se va oferi opțiunea de a restabili chat-urile din backup.

Pur și simplu selectați opțiunea de restaurare și chat-urile vor fi restaurate, inclusiv mesajele șterse, care sunt afișate ca și cum nu ar fi fost niciodată eliminate.

Acest lucru se întâmplă doar în cazul în care utilizatorii Whatsapp au fost îndemnați să activeze setarea de back-up.

La începutul acestui an, WhatsApp a adăugat o nouă funcție numită Disappearing Messages. Acestea sunt texte care se autodistrug automat după o anumită perioadă de timp.

Apoi la începutul acestei luni, aplicația a lansat un nou truc inteligent pentru mesajele vocale. Anterior, era posibil doar să ascultați un mesaj vocal în cadrul discuției cu cineva pe whatsapp. Și dacă ați părăsit acel chat, redarea mesajului vocal se anula.

Acum WhatsApp l-a modificat astfel încât redarea mesajului vocal să rămână.

Deci, dacă începeți să ascultați un mesaj vocal într-o conversație, puteți părăsi acel chat și puteți iniția o conversație cu altcineva fără ca mesajul să se șteargă.

Citește și:

NOU! Pe WhatsApp se pot edita instantaneu textele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri