Asociația Andreea Răducan oferă daruri de sărbători copiilor și bătrânilor din centrele de îngrijire din Bârlad (P)

Asociația Andreea Răducan oferă daruri de sărbători copiilor și bătrânilor din centrele de îngrijire din Bârlad (P)

Asociația Andreea Răducan, în parteneriat cu echipa Fabrica de Daruri , cu susținerea Reserved și Țiriac Auto, oferă daruri de sărbători copiilor mai puțin norocoși și bătrânilor din centrele speciale de îngrijire din Bârlad.

Peste 125 de copii din Centrele: 'Complexul de Servicii Comunitare Neculai Roșca Codreanu', „Complexul de Servicii Comunitare Nr. 2' și „Complexul de Servicii Comunitare pentru Persoane cu Dizabilități' din Bârlad și 48 de persoane vârstnice de la „Centrul de Îngrijire și Asistență Bogești' vor primi daruri constând în alimente, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de igienă și îngrijire. Acțiunea se va desfășura luni, 21 decembrie 2020, în Bârlad.

Îmi place să fac lucruri frumoase pentru ceilalți. Asta mă încarcă cu o mulțumire care îmi aduce multă bucurie. Același sentiment îl am și când văd alți oameni care fac lucruri bune pentru semenii lor. Știu că atenția și darurile nu trebuie oferite doar în preajma sărbătorilor. Însă așa cum fiecare dintre noi ne bucurăm pentru orice cadou primit în această perioada, sunt convinsă că același sentiment îl au și cei către care ne îndreptăm cu daruri acum. Sunt recunoscătoare echipei mele din Asociația Andreea Răducan și împreună mulțumim celor care ne sprijină: Fabrica de Daruri, Reserved, Țiriac Auto, pentru a oferi bucurie celor mai puțin norocoși.'  a declarat Andreea Răducan.

Asociația Andreea Răducan organizează și contribuie la acțiunile de susținere și de ajutorare a copiilor, implicându-se în mod direct în asigurarea necesităților acestora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial