Asia Express: Care sunt primele 2 echipe care vor părăsi competiția?

 


ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» la capătul căruia una dintre echipe va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Până atunci, însă, vedete vor fi obligate să treacă probe aproape imposibile și vor trebui să demonstreze că sunt ași în tehnici de supraviețuire.

Click! a aflat care sunt primele 2 echipe care părăsesc competiția. Din surse sigure, s-a aflat că primele care vor pleca vor fi Nico și fiica ei, Alexandra: E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele, pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. «Asia Express» înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul', a povestit Nico.

Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și să reziste până la final', a adăugat Alexandra. Întrebate despre ce este cel mai dificil în această aventură, cele două au răspuns fără ezitare: cazarea.

Cel mai greu mi se pare să găsești cazare. Și chiar și atunci când se întâmplă asta e greu să ieși din confortul cu care ești obișnuit și să dormi pe jos, de exemplu. Într-o noapte s-a întâmplat să dormim pe un pat de bambus, într-o căsuță așezată practic într-un copac. Nu aveam cu ce să ne învelim, am avut o singură pernă, a fost o experiență, ce să mai! În plus, nu ne obișnuim deloc cu mâncarea de aici', au mai adăugat cele două.

Incredibil, dar adevărat, pentru că ele vor fi urmate de Alex Velea și Mario Fresh. Deși intrau în cursă ca și favoriți, „băieții de aur' nu s-a ținut foarte bine pe picioare, fapt anunțat cumva de ei, la un moment dat. 'Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit', au povestit cei doi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete