Aplicația pentru mobil Jurat Enescu ne permite, pentru prima dată, să notăm în timp real participanții la Concursul Internațional George Enescu

Aplicația pentru mobil Jurat Enescu

Ediția din acest an a Concursului Internațional „George Enescu' se desfășoară sub deviza „Descoperă talentul. Aplaudă efortul. Captează emoția'. Printre concurenții de astăzi se află marii muzicieni de mâine. Fii alături de ei încă de la primii pași pe marile scene ale lumii. Votează-i prin Aplicația pentru mobil Jurat Enescu!

Aplicația pentru mobil Jurat Enescu este o platformă care îți permite să notezi în timp real interpretarea concurenților din cele trei secțiuni: vioară, violoncel și pian. Poți vota, fie că ești în sală, fie că urmărești transmisiunile live pe www.festivalenescu.ro, preferabil la sfârșitul și nu în timpul interpretării.  Ai la dispoziție o serie de criterii pentru care poți acorda de la 0 la 5 stele. Poți, de asemenea, să citești biografia fiecăruia dintre concurenți.

Aplicația compară selecția făcută de fiecare utilizator cu cea făcută de juriu. Utilizatorii primesc puncte pentru numărul de candidați aleși pentru etapa următoare, care corespund cu cei din lista juriului. Pentru finală, este punctată și ordinea corectă a premiaților. Utilizatorii care primesc cele mai multe puncte vor fi primi diplome de Jurat Ucenic, o invitație la un cocktail cu membrii juriului și bilete în Festivalul George Enescu de anul viitor.

Aplicația este disponibilă pentru telefoanele Android și iphone și poate fi descărcată gratuit din magazinele virtuale Google și Apple.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro