Anunțul neașteptat făcut de Connect-R în privința relației cu Misha: „Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă”

Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu, dar au fost surprinși petrecând timp împreună, mergând în vacanțe și comportându-se ca o familie unită. Cu toate acestea, se pare că dorința de împăcare nu este reciprocă, iar Misha nu este dispusă să treacă peste faptul că a fost înșelată.

Chiar dacă au trecut cinci ani de la divorț, Connect-R a mărturisit că își dorește să-și refacă viața cu fosta sa soție. Cu toate că se comportă ca o familie și își dedică atenția adorabilei lor fiice, Maya, există un aspect al relației lor care nu mai există: apropierea fizică.

În cartea sa biografică, „Din livada cu nuci”, Connect-R a dezvăluit motivul real al divorțului, un secret bine păstrat timp de cinci ani. Artistul a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori pe Misha, lăsând-o pe aceasta cu traume. Ceea ce părea a fi un mariaj ideal din exterior ascundea frământări și trădări care au dus la decizia de divorț.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori!', a dezvăluit artistul în cartea lui.

Rănită de prea multe ori, Misha nu mai are încredere în fostul ei partener de viață, iar acesta este motivul pentru care nu l-a iertat: „A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o', a mai scris artistul, potrivit viva.ro.

Connect-R, Maya și MishaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

„Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex'

Reabilitat din toate punctele de vedere, Connect-R a vorbit recent despre dorința sa de a se împăca cu fosta sa soție. Cu toate acestea, Misha, care a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei, nu poate uita și depăși traumele trăite în trecut. Connect-R a promis că nu își va reface viața înaintea Mishei, dar, la cinci ani de la divorț, niciunul dintre ei nu pare să aibă altcineva în viața lor.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face.

Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare', a scris Connect-R în cartea sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete